Papieren Servetten 33x33

Papieren servetten 33x33 worden het meest gebruikt in het hotelwezen. Het is een meerlaags servet, zuinig en perfect voor het serveren van maaltijden in bars en restaurants. Bij MonoUso vindt u Papieren Servetten in verschillende kleuren en prints, zodat u kunt kiezen voor de servetten die het beste bij uw bedrijf passen.

Actieve filters

  De Papieren Servetten 33x33 cm, iets groter dan de Papieren Servetten 30x30 cm, worden het meest gebruikt bij het serveren van voordelige dagmenu's. Gevouwen op ¼, zijn onze Gedecoreerde Papieren Servetten verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten: in Economische 1-laagse Papieren Servetten of 2-laagse Papieren Servetten Point-to-Point versie.

  Als Tissue Papieren Servetten zijn deze papieren doeken zeer zacht, elastisch, volumineus, resistent en met een hoge absorptie- en reinigingskracht. Het zijn vellen cellulosepapier die met elkaar verbonden zijn door een reliëf. Met elke extra laag is de servet harder, resistenter en absorberender.

  De Papieren Napkins 33x33 zijn een echte aanrader voor bars en restaurants die lunch of diner serveren tegen gereduceerde prijzen of menu's van de dag, en zijn ook een zeer praktische hulpbron voor het organiseren van zakenlunches of diners. U kunt met ze schoonmaken, ze gebruiken om te platsen en zelfs het bestek inpakken voor de dagmenu's.

  In het algemeen zijn zowel de 33x33 Papieren Servetten als de 30x30 Papieren Servetten ook interessant voor thuisgebruik. Als u liever papier gebruikt om thuis schoon te maken, zijn deze servetten perfect en kunt u ook kiezen voor verschillende kleuren om het een persoonlijk tintje te geven.

  Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze papieren servetten.

  Bekijk meerZie minder