Vlekbestendig Tafelkleden

Ken je de Vlekbestendige tafelkleden? Dit is de oplossing waar u op wachtte om uw meest elegante tafels aan te kleden, zonder door de wasserij te gaan en met een gepatenteerd en exclusief ontwerp.

Kies degene die het beste past bij uw behoeften en vergeet niet dat deze tafelkleden 100% ecologisch zijn. Ze zijn gemaakt van gerecycled katoen en hun waterdichte lagen maken ze gemakkelijk te reinigen.

Je wilt geen anderen gebruiken!

Types van Vlekbestendig Tafelkleden

Actieve filters

Vlekbestendige Placemat

Het nieuwe concept van Day drap tafellakens, zowel op tafellopers als op individuele placemats, biedt een uniek afgewerkt product op de markt dat een combinatie is van gerecycled katoen, waterdichte lagen voor eenvoudige reiniging en een anti-slip basis die het mogelijk maakt het tafellaken aan elk oppervlak te bevestigen.

Bij MonoUso hebben we verschillende ontwerpen en formaten, die zo vaak als u wilt kunnen worden gebruikt en vooral zonder door de wasserij te gaan dankzij de vlekvrije behandeling.

Vlekbestendige tafelkleden hebben een revolutie teweeggebracht in de horeca. Dankzij de technologie is de doorgang door de wasserij onbestaand, de waterdichte lagen die de reiniging ervan vergemakkelijken en de antislip basis maken het mogelijk om de wasserij op elk oppervlak te fixeren. Het belangrijkste kenmerk van deze anti-vlek tafellakens is dat ze een perfecte combinatie vormen van gerecycled katoen dat niet is gemaakt met waterdichte en antisliplaagjes.

Deze anti-slip lagen helpen het bestek statisch te blijven. Bovendien geven deze anti-vlek tafellakens u, dankzij het wasgemak, de mogelijkheid om ze gemakkelijk en zonder grote hoeveelheden water opnieuw te gebruiken, aangezien hun anti-vlekbehandeling mogelijke morsingen afstoot en voorkomt dat ze op het tafellaken blijven liggen.

En laten we de laatste hand niet vergeten: ze zijn gemakkelijk te strijken en blijven ongeschonden voor verschillende diensten. En alsof dit nog niet genoeg is, kan Day Drap er prat op gaan ecologisch te zijn, want ze zijn gemaakt van 100% gerecycled katoen.

Ga voor de elegantie van Day Drap!

Bekijk meerZie minder