Papieren Servetten 17x17

De Papieren Servetten 17x17 MiniServis worden het meest gebruikt in bars en tafels van bars en cafés. Ze zijn algemeen bekend als MiniServis Servetten en zijn een soort servetten die zowel van sulfiet als van vloeipapier kunnen worden gemaakt, afhankelijk van de kwaliteit. Sulfietpapier Servetten 17x17 zijn zuiniger en bestand tegen vet, maar hebben bijna geen absorptievermogen voor reiniging en een ruwe toets. De 17x17 Papieren Servetten zijn echter veel beter te reinigen, door de betere absorptie, zijn elastisch en hebben een zachtere touch. Bij MonoUso vindt u ze in verschillende kleuren en met speciale motieven.

Actieve filters

  De Papieren Servetten 17x17 of ook wel Miniservis genoemd zijn perfect voor gebruik in cafés, bars, bakkerijen, enz. Elk bedrijf dat gerelateerd is aan de horeca heeft servetten nodig om een goede service te kunnen bieden. Ze worden vooral gebruikt voor servetringen in bars, tafels en terrassen. Ook kunnen ze gebruikt worden voor huishoudelijk gebruik, als u thuis servetringen heeft voor uw gezin. Ze zijn zeer nuttig voor allerlei soorten familiefeesten.  Voor elke speciale gelegenheid thuis heeft u met deze 17x17 servetten meer dan genoeg.

  De wegwerpservetten 17x17 zijn ontworpen om te rusten in een servetdispenser. Meestal kan een servethouder voor eenmalig gebruik 100 Miniservis bevatten, zodat u ze niet dagelijks hoeft bij te vullen.

  Deze 17x17 Papieren Servetten zijn meestal op maat gemaakt, omdat ze op de bar of tafel van elke vestiging worden geplaatst en de perfecte ondersteuning voor reclame vormen. U kunt meestal met 1 of 2 inkten printen. De Miniservis worden gepresenteerd met een speciale vouwflap die een onderste flap in de 1 laat staan, die meestal bedrukt is met berichten zoals "Bedankt voor uw bezoek", hoewel u het logo van het bedrijf of elke andere tekst of afbeelding die u wilt kunt plaatsen.

  Deze Papieren Servetten 17x17 zijn ideaal om in contact te komen met voedsel. Kwaliteit, zachtheid en absorptie tegen de beste prijs. Naast het gebruik voor het schoonmaken, is het heel gebruikelijk om voedsel op borden te presenteren.  Plaats de Miniservis Servetten en erop, wat u ook wilt serveren: gebak, broodjes, snacks, enz. Het is heel gebruikelijk om het te gebruiken bij het ontbijt, waarbij u bijvoorbeeld toast of een ander gebakje serveert. Zo glipt het voedsel niet van het bord, wordt overtollige olie geabsorbeerd en bent u verzekerd van een betere presentatie van het voedsel.

  In het algemeen zijn de Papieren Miniservis 17x17 zeer aan te bevelen voor elke gelegenheid die een comfortabele en effectieve service vereist en ook geschikt voor universele servethouders. Daarnaast hebben we een interessante en aantrekkelijke variant van 17x17 papieren servetten te koop. Bekijk de verscheidenheid aan kleuren (groen, oranje, zwart...) en de originele prints (met de tekst "Buen provecho", bloemen...). Originele en mooie ontwerpen om uw bedrijf of huis te kleden, met stijl en gratie.

  Als dit niet de servetten zijn die u zoekt, maak dan een online wandeling door MonoUso.  Hier vindt u een ruime keuze aan papieren servetten voor alle smaken en behoeften. U kunt kiezen voor de Papieren Servetten 17x17 14x14 zigzag, een ander van de meest gebruikte formaten in bars. Als u een of ander evenement wilt vieren, raden wij u de 20x20 cocktail Papieren Servetten aan of als uw zaak een hogere kwaliteit servetten nodig heeft, kunt u kiezen voor de elegante kangaroo Airlaid Servetten of de Airlaid Premium Servetten om uw zaak een pluspunt van stijl te geven.

  Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze papieren servetten.

  Bekijk meerZie minder