Airlaid tafelkleed

Airlaid Tafelkleden zijn de perfecte tafelkleden voor uw bar, cafetaria, restaurant of cateringservice. Deze TNT-tafelkleden zullen diners verblinden door de elegantie van de afwerking en de sensatie van het genieten van eten op een tafelkleed dat eruit ziet als stof.

In deze sectie vindt u Individuele Airlaid Tafelkleden, Airlaid Tafelrunners en Airlaid Tafelkleden Rollen, waardoor u een breed assortiment aan mogelijkheden heeft om uw tafel aan te kleden met het Premium Tafelkleed dat het beste bij uw behoeften past.

Actieve filters

Airlaid tafelkleed Op Rol 1,2x25

Onze AirLaid tafelkleden op rol zijn het dichtstbijzijnde papieren product op de markt. Met een breed assortiment aan kleuren bieden deze Wegwerpbare Tafelkleden, gemaakt van Tissue Papier, een unieke weerstand en een ideaal uiterlijk voor elk type tafel.

Deze AirLaid tafelkleden zijn gelamineerd met drie lagen materiaal en zijn daarmee de beste Anti-Stain tafelkleden in de industrie. Het gebruik van papier is zuiniger en ecologischer dan het gebruik van stof, omdat er bij dit product geen waterverbruik en geen kosten voor het wassen en strijken zijn.

Airlaid tafelkleed 30x40

Air Laid Placemats zijn een ander onderdeel van de Niet-geweven-familie. Deze Wegwerpbare Placemats, ook wel bekend als Dry Tissue Placemats, hebben een afwerking en kwaliteit die u zal verwarren alsof het uw eigen doek placemats zijn, maar met het grote voordeel dat ze hygiënischer, zuiniger en natuurlijker zijn. Deze wegwerptafelkleden zijn gemaakt van cellulose en latex en absorberen tot tien keer hun gewicht in vloeistof. Aarzel niet, als u uw gasten of klanten op de meest elegante en economische manier wilt verrassen, aarzel dan niet om onze online catalogus te bezoeken: eenvoudig, in verschillende kleuren, met verschillende prints, een grote verscheidenheid om uw tafel te versieren.

Airlaid Niet Geweven Tafelloper 0,4x48

Onze Airlaid Tafellopers zijn de beste manier om 2 diners op een zo elegant mogelijke manier samen op tafel te brengen. Van hieruit bieden wij u de mogelijkheid om te spelen met kleuren en dessins zodat elke klant zich exclusief voelt en het gevoel heeft dat de tafel een canvas is om van het eten te genieten. 

Bij MonoUso bieden wij een brede catalogus van Airlaid Premium Tafelkleden aan in verschillende kleuren die hen de perfecte bondgenoot maken om al uw feesten en feesttafels aan te kleden. Vergeet het wassen en strijken, dit is de oplossing die u tijd en geld zal besparen.

Wat is Airlaid?

Airlaid is een speciale stof in reliëf, zacht aanvoelend, groot absorptievermogen en een elegant ontwerp dat de tapijten op stof doet lijken. Hun val en lichtheid geven een elegante en sobere uitstraling waardoor deze producten perfect zijn voor feesten.

Hoe zijn Airlaid Tafelkleden?

Airlaid TNT Tafelkleden zijn de vervanger van Stoffen Tafelkleden van een leven lang. Deze Premium tapijten zijn veel goedkoper dan de traditionele, omdat ze niet gestreken en gewassen hoeven te worden, maar direct worden weggegooid.

Bekijk meerZie minder