Papieren Servetten 40x40

De Papieren Servetten 40x40, zijn de meest gebruikte in de wereld van de gastvrijheid. Het zijn 2-laagse servetten die perfect zijn voor gebruik bij de lunch en het diner. Verkrijgbaar in 1/8e Amerikaanse vouw of normale vouw ¼, zonder twijfel vindt u de beste papieren wegwerpservetten in onze catalogus. Als u op zoek bent naar de hoogste kwaliteit in cellulose en aantrekkelijke kleuren, neem dan een kijkje. 

Actieve filters

  De 40x40 papieren servetten worden ook wel End-to-End Servetten of Double Point Servetten genoemd, een naam die het embossingproces van de ene kant naar de andere kant van deze servetten definieert. 

  Dankzij deze speciale productiemethode, die werkt met de beste kwaliteit cellulose, krijgt dit Papieren Servet een groot volume en een buitengewone zachtheid. Wat er gebeurt met dit soort reliëfs is dat de servetten punt voor punt worden gestippeld en gelijmd, zodat er kleine luchtcellen ontstaan die hen een grotere weerstand en een sponziger textuur geven. Als u deze Servetten Point-to-Point aanraakt zult u merken dat ze een stoffeneffect simuleren en dit wordt bereikt zonder enig mengsel van materialen, alleen met cellulose.

  Deze open papieren servetten meten 40x40cm en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: Gevouwen 1/4 in 20x20cm vierkant of 1/8 of Amerikaanse vouw van 20x10cm. Dankzij hun end-to-end embossing zijn het zeer zachte, volumineuze en resistente servetten met een hoge absorptie- en reinigingskracht.

  Dit type van 40x40 End-to-End Servetten zijn een ideaal assortiment voor restaurants. Bij MonoUso hebben we ook een ruime keuze aan kleuren om ze goddelijk te laten lijken in uw zaak of zelfs bij u thuis als u dat wilt: lila, oranje, zwart, zalm, crème, geel, prairie, pistache, groen, blauw... en voor wie van eenvoud houdt, kan altijd rekenen op het klassieke witte of het ecologische papieren servet.

  Dit zijn stijlvolle, stijlvolle servetten die uw dienst veel aanwezigheid geven in bars of restaurants. Ze zijn de perfecte bron voor het geven van lunch en diner in uw plaats, maar de waarheid is dat ze zeer veelzijdig zijn, en u kunt ze gebruiken om andere soorten diensten te geven, waaronder evenementen. Met hen kunt u het bestek inpakken om uw tafels voor te bereiden voor de lunch of het diner, waardoor alles klaar en gelukkig is. Als uw bedrijf ook een hogere kwaliteit ontbijt, lunches of snacks biedt, zijn deze servetten perfect voor diners.

  Over het algemeen zijn deze servetten ook interessant voor huishoudelijk gebruik. Als u liever kwaliteitspapier gebruikt om thuis schoon te maken, zijn deze servetten perfect en kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren om uw huis een persoonlijk tintje te geven.

  De 40x40 papieren servetten kunnen ook worden gepersonaliseerd, en kunnen worden gebruikt als een kleurrijk reclamemedium. Ze kunnen meestal worden bedrukt met 1 of 2 inkten. Het is in ieder geval een aspect dat moet worden geraadpleegd om er rekening mee te houden.

  Zonder twijfel behoren deze papieren wegwerpservetten van 40x40 tot de meest gebruikte vanwege hun grote kwaliteit en veelzijdigheid. Waar wacht u nog op om die van u te kopen? En als dit niet de servetten zijn die u zoekt, neem dan een virtuele rondleiding door MonoUso. Hier vindt u het product dat het beste past bij uw behoeften en budget, u kunt kiezen uit de 17x17 Miniservis Papieren Servetten of de 30x30 en 33x33 Papieren Servetten, of u kunt kiezen uit de 14x14 Zigzag Papieren Servetten of anderen van hogere kwaliteit zoals de kanguro Airlaid Servetten of de Airlaid Premium Servetten. Een heel universum van Papieren Servetten wacht op u op onze website.

  Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze papieren servetten.

  Bekijk meerZie minder