Tafelkleed papier Op Rol

Voor lange tafels, onmogelijke afmetingen en voortzetting van tafels, bieden wij u bij MonoUso een breed assortiment van Papierrollen aan zodat er niets meer wordt uitgekleed. Onze Cellulose Rollen, met afmetingen 1,20 x 100 meter en een kwaliteit van 37 gram, zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren om te kunnen kiezen op basis van voorkeuren of smaken. Onze papieren tafellakens zijn praktische en functionele items, ideaal voor gebruik in hotels, restaurants en catering, waar de tafelvoorbereiding snelheid en constante hygiëne vereist.

Actieve filters

  Op zoek naar comfort bij het opstellen van tafels? Proberen de tafelpoten te verbergen of lelijke tafelpoten te verbergen? Papieren tafelrollen zijn een eenvoudige oplossing om tijd te besparen bij het organiseren van evenementen en het opruimen na afloop.

  Hun belangrijkste voordeel is dat ze gemakkelijk op te slaan en kosteneffectief zijn, maar we kunnen de bruikbaarheid niet vergeten, het materiaal kan op maat worden gesneden. De opgerolde papieren tafelkleden hebben een elegante uitstraling en zijn net als de rest van de tafelkleden volledig wegwerpbaar.

  Ze zijn ideaal voor drukke periodes met weinig tijd.

  Paper Roll Tafelkleden zijn de perfecte oplossing voor restaurants en evenementen waar tafels niet standaard zijn. Onze Cellulose Tafelkleden, met een aangename textuur en zachtheid, brengen soberheid en kwaliteit aan alle soorten tafels.

  Deze wegwerptafelkleden zijn zeer gewild bij hotels, restaurants en cateringbedrijven, omdat ze door hun afmetingen, 1,20 x 100 meter, grote tafels bedekken zonder dat er meerdere Cut Papieren tafelkleden nodig zijn om ze aan te kleden.

  Onze Papieren Rol Tafelkleden kunnen perfect gecombineerd worden met onze Plastic Platen, Wegwerpbekers, Kleurrijk Bestek of Papieren Servetten die perfect passen om uw tafel te versieren, zelfs met onze Papieren Feest Tafelkleden

  U vindt in onze winkel papieren tafellakens stof effect, wij bieden ook papieren tafellakens bedrukking aan, u krijgt papieren tafellakens bedrukt op een zeer snelle manier. Wij zorgen voor het bedrukken van papieren tafellakens voor vele klanten, wij hebben vele jaren ervaring op dit gebied. Wij bieden u de beste optie van allemaal om online papieren tafelkleden te kopen, zodat u op een snelle manier en zonder te verhuizen van waar u bent, kunt ontvangen wat u nodig hebt.

  Krijg papieren tafellakens voor verjaardagen van kinderen, we weten hoe belangrijk de verjaardag van de kleine en niet zo kleine ... dus we hebben een assortiment van papieren tafellakens voor verjaardagen aangepast aan uw behoeften.

  Onze papieren tafellakens voor restaurants zijn van hoge kwaliteit, hoewel ze ook worden gebruikt als een van de decoraties voor communie papieren tafellakens. We hebben allerlei papieren communietafelkleden en papieren tafellakens voor de catering.

  Was u op zoek naar papieren placemats? We hebben papieren placemats voor u en alle mensen om u heen. En over de omgeving gesproken... we hebben een papieren tafelkleed voor ronde tafels zijn originele papieren tafelkleden, net als de polka dot papieren tafelkleden, en is dat de gekleurde papieren tafelkleden die we hebben gemaakt om aan uw wensen te voldoen. Koop tafelkleden van gerecycled papier of placemats van gerecycled papier, afhankelijk van uw behoeften.

  Als u op zoek was naar papieren tafellakens en servetten zoek niet verder en blijf hier, onze zijden papieren tafellakens zullen u niet in de steek laten, krijgen papieren kindertafelkleden, als u papieren tafellakens nodig heeft voor de kerst, hebben we voor elke smaak een ander papieren kersttafelkleed. U kunt kiezen voor ronde papieren tafellakens of zelfs papieren lade tafellakens, het is aan u!

  Bekijk meerZie minder