Tafelkleed papier rechtbank

Bij MonoUso bieden wij u een brede catalogus van Voorgesneden Papieren Tafelkleden, formaat 100 cm op 100 cm, in verschillende kleuren en prints. Onze papieren tafellakens zijn perfect voor menurestaurants waar de actie van het egreneren en opzetten van een tafel snel, eenvoudig en schoon moet zijn.

Deze wegwerptafelkleden zijn ideaal om de tafel op een eenvoudige en levendige manier aan te kleden en te beschermen tegen vloeistoffen en krassen.

Actieve filters

  Vergeet de complicaties en maak gebruik van de uitgesneden papieren tafellakens (formaat 100cm x 100cm). Bovendien heeft u met de reeds geknipte tafelkleden dezelfde voordelen als met de rest van de papieren tafelkleden.

  Kies tussen verschillende verfijnde stijlen en kleed alle tafels in uw huis of kantoor ermee aan. Ze zijn ook perfect voor evenementen, feesten of buitenactiviteiten.

  Het versieren van tafels voor verjaardagen, massa-evenementen of restaurants, die dagmenu's aanbieden, is meestal een uitdaging voor de creativiteit, aangezien u een andere service wilt geven met een gemeenschappelijk product. Daarom geven we bij MonoUso de verbeelding de vrije loop en bieden we u een breed scala aan uitgesneden papieren tafellakens aan om van uw tafel iets simpels maar levends te maken.

  Deze wegwerptafelkleden beschermen de tafels en brengen hygiëne en kwaliteit over. Het zijn papieren tafellakens van cellulose met een gramgewicht van 37 g/m2, een kwaliteit die een zachte textuur overbrengt en zeer aangenaam aanvoelt.

  En om de tafel compleet te maken, kunt u artikelen gebruiken met dezelfde kwaliteit, vormgeving en kleuren die u vindt in onze sectie Papieren Servetten, Plastic Bestek en Economische Bekers

  Bekijk meerZie minder