Eetstokjes

De oosterse keuken is een wereldreferentie geworden als het gaat om het genieten van de internationale keuken, daarom willen wij van MonoUso dat u zich als een inwoner van het land van de rijzende zon voelt en bieden wij u deze Sushi Sticks aan die ideaal zijn voor het eten van Chinese noedels, loempia's, maki's, sasimis en een grote verscheidenheid aan Aziatische culinaire hoogstandjes. Ook bekend als Chopsticks, deze Wegwerp Servies, moet comfortabel te gebruiken zijn en zijn de Bamboe Servies gebruikt in Aziatische restaurants.

Actieve filters

  Sushi stokken moeten comfortabel zijn voor de onervarenen. Ook bekend als Chinese Chopsticks, zijn Bamboo Sticks geschikt voor Aziatische restaurants, hoewel ze ook voor privégebruik kunnen worden gekocht.

  Wegwerp Chopsticks zijn een paar kleine rechte stokjes van gelijke lengte die het bestek zijn geworden dat van oudsher wordt gebruikt in China, Japan, Noord-Korea, Zuid-Korea, Vietnam en Thailand. Chinese eetstokjes zijn meestal gemaakt van hout, bamboe, metaal, bot, ivoor en nu ook van plastic.

  Klassen om te weten hoe Sukhi Chopsticks te gebruiken

  Ze moeten eerst tussen de duim en de andere vingers van de rechterhand worden gehouden. Als krab worden de Aziatische eetstokjes gebruikt als tang om porties van het voedsel op te rapen, die in kleine stukjes gesneden voor dit doel naar de tafel worden gebracht, of om de rijst en andere kleine voedseldeeltjes uit de kom in de mond te slepen.

  Chopsticks kunnen met beide handen worden vastgehouden, maar in Oosterse landen worden ze gezien als een vuile daad, omdat in het Verre Oosten, maar ook in moslimlanden, de linkerhand wordt gebruikt voor hygiënische activiteiten en de rechterhand voor het eten met wegwerp eetstokjes, zelfs door linkshandigen.

  Een eenvoudig ontwerp voor een elegant bestek

  Twee dunne staven met eindpunten van minder dan een vierkante centimeter, en variërende lengte, de ene iets minder dan de andere. De kleinere uiteinden zijn de uiteinden die het voedsel raken en de grote uiteinden eindigen in een schop om de tang te vergemakkelijken.

  Bekijk meerZie minder