Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Sushi bakjes

Sushi bakjes zijn perfect om uw oosterse creaties in menu te presenteren en dat klanten ze comfortabel mee kunnen nemen van de winkel of restaurant naar huis of naar een evenement.

Bij Monouso hebben we een grote verscheidenheid aan deze sushi bakjes, perfect voor het vervoeren van deze Japanse delicatessen. Met sushi bakjes blijft de kwaliteit en versheid behouden, zodat de Japanse smaak ook bij u thuis zal aankomen!

  • Veilig en hygiënisch transport
  • Zorgvuldige presentatie van uw sushi voor levering
  • Recyclebaar
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Sushi bakjes


Actieve filters

Om uw sushistukken in perfecte staat op de tafels van uw winkel of bij de klanten thuis te krijgen, zijn deze Sushi Containers de meest economische oplossing om op een elegante en eenvoudige manier een complete service te geven. Het is een comfortabele en gebruiksvriendelijke verpakking voor de Japanse keuken waarmee u de tevredenheid van uw klanten bereikt.

In MonoUso hebben we verschillende modaliteiten van Sushi Containers volgens het type voedsel, met verschillende aparado's voor sauzen, kleinere porties en grotere porties. Naast de Sushi Borden, Sushi Trays en de bekende Chopsticks.

Onze Sushi Containers hebben een transparant en glanzend deksel dat de mogelijkheid heeft om het uiterlijk van uw eten te verbeteren, waardoor het meer aanwezig is. Bovendien hebben ze een anticondenseffect dat ook gericht is op het behoud van de zichtbaarheid van de producten die te koop zijn terwijl ze warm zijn.

Bekijk meerZie minder