Sushi Schalen

Sushi containers zijn perfect voor het presenteren van uw oosterse creaties in de menustructuur en voor klanten om ze mee te nemen van de winkel of het restaurant naar hun huis of een evenement. Bij MonoUso hebben we een grote verscheidenheid aan deze Wegwerp Sushi Containers, perfect voor het vervoer van sushi. Met de Sushi Containers blijft de kwaliteit en versheid behouden, we hebben ook Container Deksels, zodat de Japanse smaak thuiskomt!

Actieve filters

    Om uw sushistukken in perfecte staat op de tafels van uw winkel of bij de klanten thuis te krijgen, zijn deze Sushi Containers de meest economische oplossing om op een elegante en eenvoudige manier een complete service te geven. Het is een comfortabele en gebruiksvriendelijke verpakking voor de Japanse keuken waarmee u de tevredenheid van uw klanten bereikt.

    In MonoUso hebben we verschillende modaliteiten van Sushi Containers volgens het type voedsel, met verschillende aparado's voor sauzen, kleinere porties en grotere porties. Naast de Sushi Borden, Sushi Trays en de bekende Chopsticks.

    Onze Sushi Containers hebben een transparant en glanzend deksel dat de mogelijkheid heeft om het uiterlijk van uw eten te verbeteren, waardoor het meer aanwezig is. Bovendien hebben ze een anticondenseffect dat ook gericht is op het behoud van de zichtbaarheid van de producten die te koop zijn terwijl ze warm zijn.

    Bekijk meerZie minder