Papierenhandtuecher

Wegwerphanddoeken zijn de meest economische optie voor uw bedrijf, omdat ze u in staat stellen te besparen op wassen, drogen, elektriciteit, water en hygiëne. Onze wegwerpdoeken hebben een groot absorptievermogen en zijn hypoallergeen. Steeds meer bedrijven voegen aan het gebruik van dit product toe vanwege het praktische nut en de rentabiliteit ervan. Kapperszaken, beautycentra, sportscholen, ziekenhuizen, gezondheidscentra, klinieken en residenties kiezen er nu al voor. Ga ook mee!

Actieve filters

  Onze wegwerphanddoeken zijn perfect voor uw schoonheids-, gezondheids- of sportbedrijf en zullen u tijd en geld besparen. Bovendien zullen ze u helpen om uw bedrijf schoon te houden en de klantenservice te verbeteren, omdat ze zeer hygiënisch zijn dankzij hun eigendommen voor eenmalig gebruik en omdat ze zeer dun en comfortabel zijn.

  WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR WEGWERPHANDDOEKEN:

  • Praktisch
  • Disposables
  • Bestand
  • Economisch
  • Hygiënisch
  • Absorberende middelen

  TWEE SOORTEN MATERIAAL
  Bij MonoUso hebben we twee soorten materialen voor onze wegwerphanddoeken. Aan de ene kant hebben we een aantal gemaakt van spunlace, een non-woven stof die voornamelijk gemaakt is van cellulose, polyester en andere materialen. Het is een zeer absorberend materiaal, vrij van pluis en komt niet uit elkaar in contact met water.

  In onze catalogus vindt u wegwerphanddoeken in verschillende maten: van de kleinste 20x30cm voor manicure- en schoonheidsbehandelingen, 30x40cm voor kappers en lichaamsbehandelingen tot de grote 80x160cm wegwerphanddoeken die perfect zijn voor spa's, zwembaden, kuuroorden en massagecentra.

  Aan de andere kant hebben we ook de wegwerphanddoeken van lucht gelegd. Dit is een handdoek in reliëf die gemaakt is van cellulosevezels en natuurlijke latex en die het een dikke stoflook geeft. Het is absorberend en zeer resistent, dus het wordt aanbevolen voor gebruik in fysieke activiteiten, sportscholen, enz.

  WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE TOEPASSINGEN VAN WEGWERPHANDDOEKEN?
  Wegwerpdoeken voor de kapper
  Toen kappers- en schoonheidssalonbedrijven de hoge kosten van het wassen, drogen, strijken en vervangen van een conventionele handdoek ontdekten, zochten ze al snel naar een meer rendabele optie. De oplossing kwam in de vorm van wegwerphanddoeken, die niet alleen economisch zijn, maar ook een gevoel van extreme hygiëne voor de klant geven. Ze helpen ook om kappers veel tijd te besparen bij het wassen, strijken en drogen van de handdoeken en kunnen worden geïnvesteerd in meer klanten.

  De prijs van wegwerphanddoeken is afhankelijk van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt en de kwaliteiten die ze in het product zoeken. Als u op zoek bent naar goedkope wegwerphanddoeken is de beste optie gesponnen handdoeken. Als u daarentegen weerstand boven de prijs wilt stellen, dan zijn Air Laid handdoeken perfect voor u. In onze catalogus hebben we verschillende maten beschikbaar van beide modellen, zodat u het model kunt kiezen dat het beste past bij uw zakelijke behoeften.

  Als je je afvraagt of deze handdoeken nuttig zijn, is het antwoord ja. Ze drogen net als conventionele handdoeken met het voordeel dat ze wegwerpbaar zijn en u bespaart op reiniging en verzorging. Steeds meer kappers kiezen ervoor om wegwerphanddoeken te gebruiken voor alle voordelen die ze meebrengen - laat u niet achter en haal uw eigen pakje gewenste handdoeken!

  Wegwerpbadkamerhanddoeken
  Als uw bedrijf een nauwe relatie heeft met water, zoals kuuroorden, zwembaden, pensions, hotels, sportscholen of camping, zijn wegwerpbadlakens perfect voor u.

  We hebben verschillende maten wegwerpbadlakens omdat uw klanten zowel een wegwerpbadlaken nodig hebben, waarvoor een groot formaat nodig is, als een wegwerphanddoek, waarvoor u een kleinere handdoek nodig hebt. Bovendien, als uw bedrijf een massagecentrum is, zult u ook verschillende maten nodig hebben om verschillende massage-opties aan te kunnen.

  Onze wegwerpdouchehanddoeken zijn van hoge kwaliteit, zeer waterbestendig en laten geen resten achter, zodat uw klanten hun lichaam kunnen drogen zonder angst voor pluizen. Ze hebben ook een aangenaam gevoel en een hoog absorptievermogen.

  Esthetische wegwerpdoeken
  De wegwerphanddoeken kunnen verschillende toepassingen hebben in de schoonheids- of esthetische centra.

  Aan de ene kant kunnen we wegwerphanddoeken vinden voor pedicure. Pedicure is een basisservice in elke schoonheidssalon omdat steeds meer mensen voetverzorging belangrijk vinden. Het meest gebruikte formaat is 30x40cm, maar in onze catalogus vindt u het formaat dat het beste bij uw behoeften past.

  Een ander mogelijk gebruik is dat van wegwerpmanicure handdoeken. U kunt ze vinden op onze website of vervaardigd in spunter of arlaid en in verschillende maten. Wegwerphanddoeken zijn ook een veelgevraagde optie in de horeca voor gebruik in de toiletten of de keuken.

  U kunt ook gebruik maken van deze wegwerpmassagehanddoeken. Afhankelijk van het type massage heeft u een grotere handdoek nodig van 80x160cm of een kleinere van 40x90cm.

  Tot slot kunt u de wegwerpdoeken ook gebruiken voor de gezichtsreiniging. Gezichtsreiniging is een essentieel onderdeel van de gezichtsverzorgingsroutines, vandaar dat steeds meer schoonheidscentra het in hun diensten opnemen. Dankzij hun zachtheid en frisheid zijn wegwerphanddoeken hier perfect voor.

  Gymnasium wegwerphanddoeken
  Steeds meer sportscholen maken gebruik van wegwerphanddoeken. Het is een eenvoudige en zeer economische manier om een betere service aan uw klanten te bieden.

  In veel sportscholen is het gebruik van handdoeken verplicht om te voorkomen dat de machines en apparatuur doordrenkt raken met zweet. Als het etablissement zelf u de handdoeken aanbiedt, hoeven klanten zich geen zorgen meer te maken over het wassen van de handdoeken als ze thuiskomen - absoluut gemak!

  Bovendien kunnen wegwerphanddoeken voor de sportschool niet alleen het zweet drogen, maar als er watergebieden zijn zoals het zwembad of de spa, kunt u ze ook na het bad gebruiken. Daarom hebben we verschillende maten beschikbaar op onze website, zodat u de maat kunt kiezen die het beste bij u past.

  Deze wegwerphanddoeken zijn zeer licht, dus het dragen ervan zal geen probleem zijn, ze hebben een groot absorptievermogen en, aangezien ze voor eenmalig gebruik zijn, is de hygiëne 100% gegarandeerd. Ze zullen uw bondgenoot worden!

  Handdoeken voor eenmalig gebruik
  Ben je moe van je handdoeken die naar je hond ruiken, ook al heb je ze gewassen? Wegwerphondendoeken zijn uw redding.

  Of het nu thuis is, in een hondenspeciaalzaak of bij de dierenarts, bij het wassen van uw huisdieren moet u de handdoeken wassen omdat sommige dieren een sterke geur kunnen hebben. Het kan echter ongemakkelijk zijn om de handdoeken steeds opnieuw te moeten wassen om ze helemaal schoon te krijgen en de slechte geur verdwijnt.

  Daarom zijn wegwerphanddoeken perfect voor deze gelegenheden - gebruik ze gewoon! Vergeet het wassen, want als je eenmaal klaar bent met het gebruik ervan hoef je ze alleen maar in de juiste container te doen. Dit bespaart u veel tijd bij het wassen, drogen en strijken van de handdoeken.

  De grootte van de wegwerphanddoek is afhankelijk van de grootte van uw huisdier. Als u een huisdier van een groot ras heeft, met een Duitse Herder, Duitse Dog of St. Bernard, dan is het meest geschikte formaat 80x160cm. Heeft u daarentegen een klein huisdier, zoals een Yorkshire of een Chihuahua, dan is het ideale formaat 40x80cm.

  Of het nu voor persoonlijk gebruik is of voor een dierenarts of een hondenverzorger, huisdieren zullen het waarderen en u zult merken hoeveel tijd u bespaart.

  Wegwerpdoeken voor de schoonmaak
  De wegwerphanddoeken zijn ook zeer nuttig voor het schoonmaken, zowel thuis als in uw bedrijf. In etablissementen zoals restaurants waar netheid en snelheid voorop staan, zijn wegwerphanddoeken super comfortabel en praktisch.

  Enkele van de meest voorkomende problemen zijn het dagelijks wassen en vervangen van de doeken, de hoge kosten van het schoonmaken en de twijfelachtige hygiëne die gepaard gaat met het te veel hergebruiken van de doeken en de mogelijke overdracht van mijten. Met wegwerphanddoeken zijn al deze problemen verdwenen. Omdat ze wegwerpartikelen zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over het wassen, noch over de overdracht van mijten, want ze garanderen een maximale reinheid en hygiëne, en dit alles voor een zeer voordelige prijs!

  U kunt onze wegwerpdoeken gebruiken voor het schoonmaken van keukengerei, meubels, als papier voor de dweil, als vloeistofabsorberend middel, voor het schoonmaken van de bekleding, enz.

  Op de website van MonoUso vindt u doeken van verschillende materialen, zodat u afhankelijk van de taak die u wilt uitvoeren de meest geschikte kunt kiezen. Schoonmaken was nog nooit zo comfortabel!

  Handdoeken voor ziekenhuizen
  Een andere sector die een grote vraag heeft naar wegwerphanddoeken is de ziekenhuissector. Dankzij hun hoge mate van hygiëne zijn wegwerphanddoeken perfect voor deze sector.

  Dit type handdoek is zeer gewild in ziekenhuizen, gezondheidscentra, privéklinieken, geriatrische centra of fysiotherapieklinieken. Steeds meer bedrijven wedden op hen voor hun comfort en goede prijs.

  In een sector waar hygiëne de belangrijkste zorg is, zijn deze wegwerphanddoeken ideaal. Omdat ze wegwerpartikelen zijn, maken ze het werk gemakkelijker en verlagen ze de schoonmaakkosten, terwijl ze een schone en hygiënische service aan de patiënt garanderen.

  In MonoUso vindt u verschillende modellen en maten wegwerphanddoeken. Bovendien kunt u voor meer gemak de handdoeken in pakken kopen: de kleinste is 25 stuks, terwijl de grootste 2000 stuks bevat. Kies de handdoek die het beste bij uw behoeften past!

  Soorten en maten wegwerphanddoeken
  In MonoUso hebben we wegwerpdoeken van spunlace, gemaakt van cellulose, polyester en andere materialen die een groot absorptievermogen en weerstand bieden. We hebben verschillende maten van dit type wegwerphanddoeken:

  • 20x30cm
  • 30x40cm
  • 40x80cm
  • 80x160cm


  We hebben ook handdoeken van lucht gelegd, gemaakt van cellulosevezels en natuurlijke latex, aanbevolen voor fysieke activiteiten. We hebben dit type handdoeken in een afmeting van 40x90cm.

  Op onze website vindt u ook wegwerpmatten die gemaakt zijn van vliesstof met een diameter van 50 cm.

  Onze wegwerphanddoeken worden in batches verkocht. We hebben verschillende opties, zodat u kunt kiezen voor de optie die het beste bij uw behoeften past: de kleinere maten worden meestal geleverd in verpakkingen van 100 stuks. Tussenliggende maten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 25 tot 700 stuks. En de grotere maten in verpakkingen van 150 tot 450 stuks.

  Prijzen voor wegwerphanddoeken
  Wegwerphanddoeken zijn een product dat niet van invloed is op uw zak. De prijs wordt bepaald door het aankoopvolume en het materiaal van de handdoeken. Het is altijd aan te raden om complete pakketten te kopen, omdat de prijs dan goedkoper is.

  Het materiaal is ook een belangrijke factor die de prijs zal beïnvloeden. Afhankelijk van de verhouding tussen het viscose en het polyester mengsel zijn de handdoeken duurder of goedkoper. Als u op zoek bent naar goedkope wegwerphanddoeken moet u rekening houden met de kwaliteit van het product, want als het te laag is, zullen de handdoeken ofwel niets absorberen en hun functie niet vervullen.

  Het is altijd aan te raden om iets meer te investeren in kwaliteit en ervoor te zorgen dat u uw klanten een goede service biedt.

  Op onze pagina kunt u alle prijzen van onze wegwerphanddoeken en de verschillende pakketten raadplegen.

  Waar kan ik de wegwerphanddoeken kopen?
  Als u zich afvraagt waar u wegwerphanddoeken kunt kopen, bent u op de juiste plaats!

  In MonoUso vindt u verschillende modellen en maten, zodat u de optie kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

  Hebben we nog andere producten?
  Natuurlijk doen we dat! Op onze website vindt u een breed scala aan artikelen. Als u op zoek bent naar meer wegwerpproducten, vindt u in de rubriek Hygiëne en bescherming alles wat u nodig hebt over wegwerpkleding, hygiëneproducten en verpakkingsmateriaal.

  Bekijk meerZie minder