Wegwerp Slips

Als uw bedrijf een beautycentrum, spa of massagecentrum is, zullen onze wegwerpbare slips u helpen uw klanten een hygiënische en comfortabele service te bieden.

Actieve filters

  Onze wegwerptangen zijn gemaakt van non-woven stof (TST) wat het product lichtheid en frisheid geeft. Op deze manier kunnen uw klanten comfortabel en zonder veel warmte te hoeven besteden van uw diensten genieten. Bovendien is dit product hypoallergeen en ademend, zodat het gebruikt kan worden zonder risico op irritatie of ongemak.

  VOORDELEN VAN WEGWERPTANGEN:

  • Economisch
  • Comfortabel
  • Hygiënisch
  • Verschillende modellen om uit te kiezen
  • Ademend
  • Hypoallergeen


  Wegwerptangen kunnen op vele gebieden worden gebruikt: ontharing, ofwel laser of waxen, of massage zijn de meest voorkomende. Ze zijn ontworpen om de intieme omgeving van uw klanten te beschermen en tegelijkertijd de hygiëne van uw bedrijf te waarborgen en u in staat te stellen comfortabel te werken.

  Het is een zeer praktisch product omdat je het niet elke keer hoeft te wassen als een klant het gebruikt, maar je kunt het weggooien in de bijbehorende container als je klaar bent met het gebruik ervan. In MonoUso vindt u twee pakken wegwerptangen, een van 100 stuks wegwerptangen en een ander pakje van 1000 stuks.

  In onze catalogus hebben we zowel wegwerptangen voor vrouwen als wegwerptangen voor mannen. Onder de wegwerptangen voor vrouwen vindt u twee modellen, enerzijds de mini wegwerptangen en anderzijds de grote wegwerptangen. Wat de mannen betreft, heeft u de beschikking over zwarte wegwerptangen, maak gebruik van de mogelijkheid om een uitstekende service te garanderen tegen een meer dan economische prijs!

  Bekijk meerZie minder