Wegwerpschoenen

Wil je de beste gastheer worden? Bied uw gasten of uw zakelijke klanten de wegwerpslippers aan, zodat ze hun voeten kunnen vrijmaken en zich thuis kunnen voelen.

Actieve filters

  Deze wegwerpslippers zijn gemaakt van niet-textiele stof, waardoor ze licht, comfortabel en perfect zijn voor het verzorgen van de voeten van uw klanten. Als je bang bent dat deze schoenen te warm zijn, maak je dan geen zorgen! Ze zijn ademend en hypoallergeen en veroorzaken geen ongemak of irritatie.

  VOORDELEN VAN WEGWERPSLIPPERS:

  • Hygiëne
  • Comfort
  • Ademend
  • Economisch
  • Hypoallergeen


  Wegwerpslippers voor spa's, hotels, gezondheids- of schoonheidscentra zijn ontworpen om te zorgen voor de hygiëne en het comfort van de klant. Bovendien zijn deze slippers wegwerpbaar, dus als u ze eenmaal hebt gebruikt, hoeft u ze alleen nog maar in de juiste container te deponeren, wat uw bedrijf meer hygiëne oplevert.

  In MonoUso kunt u wegwerpslippers kopen tegen een zeer betaalbare prijs. We hebben verschillende modellen, zodat u het model kunt kiezen dat het beste bij uw bedrijf past. Aan de ene kant hebben we de hardgesoldeerde wegwerpschoenen gemaakt met eva-rubber, veel resistenter. Ze zijn perfect om aan te bieden in hotels, hostels, schoonheidscentra, spa's, ziekenhuizen of gezondheidscentra.

  Aan de andere kant hebben we ook wegwerpsloffen met zachte zolen, die zo zijn ontworpen dat de klant de voetzool niet raakt met mogelijk vuil op de vloer. U kunt ook kiezen voor het model met het voorste deel open of gesloten.

  In onze catalogus kunt u kiezen uit pakketten van 50, 200 of 400 paar wegwerpslippers - kies de slipper die het beste bij u past!

  Bekijk meerZie minder