Wegwerp-boxers

Wilt u weten hoe u de service van uw bedrijf op een eenvoudige en economische manier kunt verbeteren? Mannen gaan ook naar beautycentra, spa's, kuuroorden en om massages te krijgen. Daarom is de wegwerpboxer, als uw bedrijf gerelateerd is aan deze diensten, ideaal om een hygiënische en comfortabele service te bieden aan uw klanten.

Actieve filters

  De wegwerpboxer voor mannen is gemaakt van "non-textile fabric" (TNT) wat de klant meer frisheid zal geven. Bovendien kunnen de klanten, omdat ze ademend zijn, ervan genieten zonder dat ze het warm hebben. Onze boxershorts voor eenmalig gebruik zijn hypoallergeen en zeer comfortabel, waardoor de klant geen last heeft van irritatie of ongemak.

  WAAROM DE WEGWERPBOXER KOPEN

  • Verbetering van de klantenservice
  • Verbeterde hygiëne
  • Hypoallergeen
  • Comfortabel
  • Ademend


  Het wegwerpondergoed voor mannen maakt het gemakkelijk om uw bedrijf schoon te houden. Omdat ze wegwerpartikelen zijn, hoeft u ze pas in de juiste container te doen nadat de klant ze heeft gebruikt. Reiniging is nog nooit zo eenvoudig geweest!

  Onze wegwerpboxers worden verkocht in één maat, maar hebben een elastische band op taillehoogte die past bij uw lichaam. Ze worden geleverd in een eenheidsverpakking voor een betere hygiëne en kunnen individueel of in een batch van 200 stuks tegen een zeer betaalbare prijs worden gekocht - maak gebruik van de mogelijkheid om uw bedrijf op de eenvoudigste manier te verbeteren!

  Bekijk meerZie minder