Wegwerpbare vloerkleden

Zijn hygiëne en netheid essentieel in uw bedrijf? Als het antwoord ja is, is ons wegwerptapijt perfect voor u.

Actieve filters

  De wegwerptapijten zijn gemaakt in het wit en hebben een eenvoudig maar zeer praktisch cirkelvormig ontwerp. Ze zijn gemaakt van non-woven stof, een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt in de gezondheids- en schoonheidssector. Dit materiaal maakt ze zeer smakelijk, comfortabel en licht van gewicht.

  WEGWERPTAPIJTEN ZIJN PERFECT VOOR:

  • Het verzorgen van de hygiëne van de klant en uw bedrijf
  • Comfort voor de klant
  • Voorkomen dat de klant met zijn voeten de grond raakt
  • Gebruik in: zwembaden, badkamers, kleedkamers, hotels, ziekenhuizen, kappers, schoonheids- en esthetische centra en massagecentra.


  Bovendien zijn deze matten wegwerpbaar, wat een pluspunt is voor de hygiëne van uw bedrijf, omdat u ze na gebruik alleen nog maar in de daarvoor bestemde container hoeft te deponeren.

  Onze wegwerp-voetmatten zorgen ervoor dat de klant geen contact heeft met de vloer. Dit is vooral belangrijk in zwembaden, kleedkamers en badkamers waar iemand zich ongemakkelijk kan voelen bij het direct aanraken van de vloer met zijn voeten. Op deze manier vermijdt u mogelijke besmetting.

  Wegwerpmatten verbeteren de hygiëne in ziekenhuizen, schoonheidscentra, spa's, hotels, kappers, massagecentra of in schoonheids- en schoonheidssalons.

  In onze catalogus kunt u de wegwerpmatten kopen voor een zeer scherpe prijs in verpakkingen van 50 stuks of 1.000 stuks. Kies de uwe!

  Bekijk meerZie minder