Wegwerp sokken

Ben je ooit in een schoenenwinkel geweest en had je geen sokken om te passen? Wegwerpsokken zijn onze redding bij deze gelegenheden.

Actieve filters

  Deze sokken kunnen worden gebruikt om schoenen te passen, maar ook voor massagecentra, spa's, vliegvelden, ziekenhuizen, gezondheidscentra en elk bedrijf waar u uw schoenen uit moet trekken. De plastic wegwerpsokken beschermen uw voet tegen mogelijk vuil op de vloer en isoleren hem tegen vervuilende stoffen.

  WAAROM WEGWERPSOKKEN GEBRUIKEN

  • Bescherming en hygiëne.
  • Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken.
  • Isolatie tegen vervuilende stoffen.
  • Fris en flexibel.


  Deze wegwerpsokken komen veel voor in ziekenhuizen waar hygiëne een topprioriteit is. Omdat ze voor eenmalig gebruik zijn, zijn deze wegwerpziekenhuissokken volledig hygiënisch, omdat ze pas na gebruik in de juiste verpakking geplaatst hoeven te worden. Bovendien produceren ze geen pluizen, omdat ze niet vanzelf vervuilen.

  Het is ook heel gebruikelijk om chirurgische wegwerpsokken en röntgensokken te gebruiken waar hygiëne essentieel is en waar het essentieel is om eventuele corruptie van het milieu te voorkomen.

  Onze wegwerpsokken zijn gemaakt van polyethyleen en hebben een transparante afwerking. Hoewel ze allemaal in één maat passen, zijn ze zeer flexibel, zodat ze zich perfect aanpassen aan uw voet. De sokken zijn niet alleen comfortabel en gemakkelijk te gebruiken, maar ook erg koel, zodat ze je niet te veel warmte geven.

  Bij MonoUso hebben we twee partijen beschikbaar van 500 en 5000 stuks, zodat u nooit zonder wegwerpsokken komt te zitten in uw bedrijf - houd uw schoenen schoon en bescherm uw klanten!

  Bekijk meerZie minder