Reinigingsspons

Als u uw haar en lichaam wilt verzorgen en crèmes, serums en lotions wilt gebruiken om uw huid en haar gehydrateerd en mooi te houden, waarom zou u dan niet ook uw gezicht verzorgen? In onze gezichtsroutines is het zeer belangrijk om make-up te verwijderen. Daarom zal de make-upverwijderingsspons u helpen om uw huid op een gemakkelijke en economische manier te verzorgen.

Actieve filters

  De schminksponzen zijn een milieuvriendelijke optie ten opzichte van de klassieke katoenen doekjes en schijfjes, omdat ze herbruikbaar zijn en de hoeveelheid afval verminderen. Maar pas op! Ze moeten ook worden vervangen. Afhankelijk van het gebruik dat u ze geeft, is het raadzaam om ze binnen een periode van 1 tot 3 maanden te vervangen.

  WAAROM DE MAKE-UPVERWIJDERINGSSPONZEN GEBRUIKEN

  • Gezichtsverzorging is zeer belangrijk
  • Ecologische
  • Hypoallergeen
  • Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken
  • Geschikt voor de gevoelige huid


  Onze make-up verwijderings sponzen zijn super comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Bevochtig het gewoon voor gebruik, breng de make-up remover aan en uw huid zal perfect schoon zijn. De make-up verwijderingssponsjes zijn ook perfect voor de gevoelige of geïrriteerde huid - geen smoesjes meer!

  Als uw bedrijf een schoonheids- en esthetisch centrum of een kapper is, is dit product perfect om eventuele sporen van make-up van klanten op een snelle, eenvoudige en economische manier te verwijderen.

  Dankzij het feit dat ze gemaakt zijn van celluloseschuim hebben ze een zeer aangename zachte aanraking die de huid niet beschadigt.  Bovendien zijn het hypoallergene make-upverwijderingssponzen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke irritaties.

  Bij MonoUso vindt u de beste make-upverwijderingsspons. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. U kunt ook kiezen uit een pakje van drie sponzen als het voor persoonlijk gebruik is of als u een schoonheidsbedrijf of een kapper heeft. Wij hebben een pak van 90 eenheden die geweldig voor u zijn. Kies het uwe en begin nu met het verzorgen van uw gezicht!

  Bekijk meerZie minder