Airlaid tafelkleed 30x40

Air Laid Placemats zijn een ander onderdeel van de Niet-geweven-familie. Deze Wegwerpbare Placemats, ook wel bekend als Dry Tissue Placemats, hebben een afwerking en kwaliteit die u zal verwarren alsof het uw eigen doek placemats zijn, maar met het grote voordeel dat ze hygiënischer, zuiniger en natuurlijker zijn. Deze wegwerptafelkleden zijn gemaakt van cellulose en latex en absorberen tot tien keer hun gewicht in vloeistof. Aarzel niet, als u uw gasten of klanten op de meest elegante en economische manier wilt verrassen, aarzel dan niet om onze online catalogus te bezoeken: eenvoudig, in verschillende kleuren, met verschillende prints, een grote verscheidenheid om uw tafel te versieren.

Actieve filters

  De Air Laid Placemats zijn een ander product dat behoort tot de Non-Woven familie.  Dit assortiment wegwerptafelkleden is van hoge kwaliteit en verwart de consument door zijn aanraking en consistentie, want het ziet eruit als echte stof.

  Wat is Air Laid stof?

  Airlaid is het product dat het dichtst bij de stof zelf ligt. Gemaakt van 85% houtpulp en natuurlijke latex, verschilt deze niet-geweven stof van het fabricageproces van normale papieren tafellakens of servetten in die zin dat het geen water gebruikt als transportmiddel voor de vezels, omdat deze door de lucht worden getransporteerd en de papierstructuur vormen.

  Air Laid heeft een isotrope structuur, waardoor het eindresultaat een product is met een grote dikte, weerstand, absorptievermogen en een aangename touch. Het kan worden beschouwd als de natuurlijke vervanger van tafelkleden en servetten van stof.

  Hoe maak je je Air Laid tafel af?

  Bij MonoUso hebben we Air Laid Servetten in verschillende modellen: Air Laid Premium Servetten, Air Laid Kangaroo Servetten en Air Laid Damascato Servetten, met een verfijnd ontwerp. U vindt ze allemaal in verschillende kleuren.

  Bekijk meerZie minder