Aluminium bakvormen

Als u gepassioneerd bent over het bakken of in uw zakelijk werk met dit soort producten, zijn aluminium bakvormen perfect voor u. Bij MonoUso hebben we een breed scala aan vormen en maten, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Actieve filters

    Uw desserts hebben al een nieuwe bondgenoot!  De keuze van de vorm is de sleutel tot een goed eindresultaat in uw recepten. Daarom zullen aluminium bakvormen u helpen de beste gerechten te bereiden op de meest praktische en economische manier.

    Aluminium bakvormen zijn perfect voor het bakken in de oven, omdat ze gemaakt zijn van aluminium en dus zeer hittebestendig zijn. Als u ervoor kiest om dit soort voedsel in uw bedrijf te serveren, zijn aluminium mallen een veilige gok. Bovendien vergeet u bij wegwerpvormen van aluminium de reiniging: als u ze eenmaal hebt gebruikt, hoeft u ze alleen nog maar in de container te gooien.

    Hoewel ze meestal worden gebruikt in bakrecepten, hebben deze mallen veel meer toepassingen. Als u een feest of evenement heeft waarbij u grote hoeveelheden voedsel moet serveren, zijn aluminium bakvormen een goede optie. Omdat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen, zijn ze ook perfect voor warm voedsel zoals rijst en pasta.

    Bij MonoUso hebben we een grote verscheidenheid aan aluminium bakvormen voor u om uw beste recepten te koken.

    Bekijk meerZie minder