Aluminium Schalen Ovaal

De ovale aluminium trays zijn perfect voor feesten of evenementen waar veel eten moet worden geserveerd. Deze aluminium bakjes zijn geschikt voor het serveren van warme gerechten op een elegante en zeer praktische manier. U zult ze geweldig vinden!

Actieve filters

    Bij feesten waarbij een maaltijd of een diner centraal staat, is het eten net zo belangrijk als het oppervlak waarop het wordt geserveerd. Bij MonoUso kunt u de beste ovale aluminium trays kopen, om het eten op een aantrekkelijke manier te presenteren op uw feesten. Bovendien kunnen ze, omdat ze wegwerpartikelen zijn, snel en gemakkelijk worden opgehaald en opgeruimd.

    Er zijn vele redenen om ovale aluminium trays te kopen. Ten eerste omdat ze gemaakt zijn van uitstekend aluminium en extra stijf zijn, zodat de kwaliteit meer dan gegarandeerd is en er geen gevaar is dat ze breken. Ten tweede hebben ze fantastische afwerkingen die uw voedselpresentatie een zeer formele en elegante uitstraling geven. En, ten derde en tot slot, als u een gerecht in de oven gaat bereiden, kunt u het doen en serveren op hetzelfde dienblad als dat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen. Maximaal comfort!

    Al onze wegwerp aluminium schalen zijn zilverkleurig en we hebben verschillende maten beschikbaar, afhankelijk van uw wensen. Van de kleine ovale aluminium bakjes, met een inhoud van 870 ml, tot de grote wegwerp aluminium bakjes, met een inhoud van 2150 ml, kies degene die het beste bij u past!

    Bekijk meerZie minder