Amerikaanse Bekers

Amerikaanse Red Party Cups zijn de perfecte plastic bekers om uw barbecues en grote evenementen voor 100% de geest van de vakantie in de VS te laten weerspiegelen. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen, zijn de Amerikaanse Plastic Cups van het merk SOLO ideaal voor het serveren van frisdranken, bier of gemengde dranken met veel ijs.

Hun grote weerstand tegen schokken en vallen heeft hen in de loop der jaren tot de sterren van honderden films gemaakt waar plezier en goede vibraties de beste toast zijn die deze Red Cups kunnen bieden.

Actieve filters

  Stevig, bijna onbreekbaar, in verschillende maten en perfect voor frisdranken, bieren en cocktails, de Amerikaanse Hollywood ¨Red Party Cups¨ zijn de beste oplossing om een goed feest te vieren in bars en sterrenversie.

  Zullen we bierpong spelen?

  De Rode Kopjes van Bier Pong zijn ideaal om samen met je vrienden van eigenaardige bierspelletjes te genieten. Als je altijd al deel hebt willen uitmaken van een broederschap als Alpha, Beta of Gamma, dan is het belangrijkste dat je met deze Party Cups een crack shot op Beer Pong bent.  "Een spel van Amerikaanse oorsprong waarbij spelers proberen ping-pong ballen van het einde van een tafel in bekers vol bier te schieten. Normaal gesproken wordt het gespeeld met 6 glazen voor enkele spelletjes en met 10 voor de spelletjes in paren, en degene die de mand maakt, drinkt.

  Kenmerken van onze Amerikaanse Red Party Cups

  • Hoge helderheid en weerstand tegen stoten en breken, waardoor er minder klachten van klanten over morsen of schade zijn.
  • Biedt een volledige vulcapaciteit.

  SOLO CUP kwaliteitsgarantie:

  SOLO CUP Spanje is de fabrikant bij uitstek van hoogwaardige, transparante en resistente SOLO PET Bekers. Perfect voor shakes, sappen, smoothies en alle soorten koude dranken. Naast deze Red Party Cups bieden wij o.a. Thermische bekers, kartonnen bekers, PET bekers met deksels en schuimcontainers aan.

  Bekijk meerZie minder