Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Amerikaanse Bekers

Als u rode Amerikaanse plastic bekers koopt, bent u er zeker van dat u de beste bekers voor feesten en evenementen hebt. Deze bekers zijn onmisbaar bij elke barbecue of veelvoudig evenement waar u een 100% made in USA feestgedachte wilt uitstralen. Gemaakt van zeer bestendig polystyreen, zijn de Amerikaanse plastic bekers ideaal voor het serveren van frisdranken, bieren of gemengde dranken met veel ijs. En hun grote inhoud kan het allemaal aan.
  • De beker die synoniem is met geweldige feesten
  • 100% Amerikaans symbool
  • Bestand tegen schokken en vallen
  • Grote inhoud
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Amerikaanse Bekers


Actieve filters

Stevig, bijna onbreekbaar, in verschillende maten en perfect voor frisdranken, bieren en cocktails, de Amerikaanse Hollywood [b]¨Red Party Cups¨[/b] zijn de beste oplossing om een goed feest te vieren in bars en sterrenversie. [i]Zullen we bierpong spelen?[/i] De [b]Rode Kopjes van Bier Pong[/b] zijn ideaal om samen met je vrienden van eigenaardige bierspelletjes te genieten. Als je altijd al deel hebt willen uitmaken van een broederschap als Alpha, Beta of Gamma, dan is het belangrijkste dat je met deze Party Cups een crack shot op Beer Pong bent. "Een spel van Amerikaanse oorsprong waarbij spelers proberen ping-pong ballen van het einde van een tafel in bekers vol bier te schieten. Normaal gesproken wordt het gespeeld met 6 glazen voor enkele spelletjes en met 10 voor de spelletjes in paren, en degene die de mand maakt, drinkt. [i]Kenmerken van onze Amerikaanse [b]Red Party Cups[/b][/i]
      • Hoge helderheid en weerstand tegen stoten en breken, waardoor er minder klachten van klanten over morsen of schade zijn.
      • Biedt een volledige vulcapaciteit.
[i]SOLO CUP kwaliteitsgarantie:[/i] [b]SOLO CUP Spanje[/b] is de fabrikant bij uitstek van hoogwaardige, transparante en resistente [b]SOLO PET Bekers[/b]. Perfect voor shakes, sappen, smoothies en alle soorten koude dranken. Naast deze [b]Red Party Cups[/b] bieden wij o.a. [b]Thermische bekers, kartonnen bekers, PET bekers met deksels[/b] en [b]schuimcontainers[/b] aan.
Bekijk meerZie minder