Amuse Bamboe Bestek

In de meest chique evenementen van vandaag wordt gestreefd naar onderscheiding en harmonie met de omgeving, terwijl men probeert de meest veeleisende fijnproevers te verrukken met een samensmelting van smaken. Voor dit alles bieden wij u bij MonoUso een collectie Mini Bamboe Bestek ideaal om te genieten van hapjes met een vleugje kwaliteit en natuurlijke elegantie.

In ons web vindt u van biologisch afbreekbare minivorkjes tot bamboe minimessen in verschillende kleuren. Een vleugje onderscheiding voor uw evenement of receptie.

Actieve filters

    Bamboe Mini-bestek is het meest duurzame en economische alternatief als het gaat om het verrassen van uw gasten met de presentatie van uw eten. Deze Catering-accessoires zijn wegwerpbestek, maar bieden tegelijkertijd een grotere weerstand en duurzaamheid dan Plastic Bestek.

    Ons biologisch afbreekbaar bamboe mini-bestek is niet schadelijk voor het milieu omdat het verdwijnt zonder zichtbare of giftige resten achter te laten. Deze bamboelepels, bamboevorken of bamboemessen, zeer vergelijkbaar met de conventionele, hebben een groot vermogen om hoge temperaturen te weerstaan zonder te vervormen.

    Koop alles wat je nodig hebt als aanvulling op dit duurzame bestek in de categorieën Suikerriet Bekers, Houten Borden, Ecologische Papieren Servetten, enz.

    Bekijk meerZie minder