Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Amuse Lepeltjes

De amuse lepels zijn een veilige keuze voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Bestendig en herbruikbaar, zullen deze biologisch afbreekbare lepels dienen als een ondersteuning om hapjes en canapés te presenteren op een meer moderne en gedistingeerde manier.

Met afgeronde profielen en een vlakke basis, kunnen de amuse lepels, bamboe lepels, suikerriet lepels of houten lepels zijn, naast andere amuse miniaturen. Ze kunnen comfortabel en zonder gevaar voor omvallen op dienbladen of borden worden gepresenteerd. Bovendien zijn deze amuse lepels, duurzame lepels, ze kunnen worden hergebruikt en zijn niet schadelijk voor het milieu.

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Amuse Lepeltjes


Actieve filters

De Mini Testing Lepels zijn de perfecte aanvulling voor het serveren van culinaire hoogstandjes op elk evenement of in de catering. Gemaakt van geperste bamboe bladeren, hout of suikerriet, onze Testing Lepels zijn ideaal voor het presenteren van uw meest exquise tapas op een originele manier.

Deze Wegwerplepels zijn een natuurproduct dat is ontworpen voor eenmalig gebruik, maar dankzij hun grote weerstand en duurzaamheid kunnen ze worden beschouwd als Herbruikbare Lepels, omdat ze ook bestand zijn tegen grote temperatuurschommelingen. Hoewel het nog steeds wegwerp-keukengerei is, waardoor het hygiënischer, veiliger en kosteneffectiever is.

Catering Lepels worden veel gebruikt bij bruiloften, presentaties en grote evenementen. Ze zijn perfect voor het serveren van hapjes van de beste voorgerechten, hapjes en desserts, en beschadigen het ecosysteem niet, waardoor een medaille in termen van duurzaamheid.

Bekijk meerZie minder