Amuse Lepeltjes

De Testing Lepels zijn een zekere weddenschap voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Deze biologisch afbreekbare lepels zijn resistent en herbruikbaar en dienen als ondersteuning voor een modernere en meer gedistingeerde presentatie van de hapjes en de canapés.

Met afgeronde profielen en een vlakke bodem kunnen de Catering Lepels Bamboe Lepels, Suikerriet Lepels of Houten Lepels zijn, naast andere miniaturen om te proeven. Ze kunnen op een comfortabele manier en zonder risico op kantelen op schalen of platen worden gepresenteerd. Bovendien zijn deze eetlepels duurzaam, kunnen ze worden hergebruikt en zijn ze niet schadelijk voor het milieu.

Actieve filters

    De Mini Testing Lepels zijn de perfecte aanvulling voor het serveren van culinaire hoogstandjes op elk evenement of in de catering. Gemaakt van geperste bamboe bladeren, hout of suikerriet, onze Testing Lepels zijn ideaal voor het presenteren van uw meest exquise tapas op een originele manier.

    Deze Wegwerplepels zijn een natuurproduct dat is ontworpen voor eenmalig gebruik, maar dankzij hun grote weerstand en duurzaamheid kunnen ze worden beschouwd als Herbruikbare Lepels, omdat ze ook bestand zijn tegen grote temperatuurschommelingen. Hoewel het nog steeds wegwerp-keukengerei is, waardoor het hygiënischer, veiliger en kosteneffectiever is.

    Catering Lepels worden veel gebruikt bij bruiloften, presentaties en grote evenementen. Ze zijn perfect voor het serveren van hapjes van de beste voorgerechten, hapjes en desserts, en beschadigen het ecosysteem niet, waardoor een medaille in termen van duurzaamheid.

    Bekijk meerZie minder