Bamboe Borden

De Bamboe Borden, ontworpen onder een zeer elegant en aantrekkelijk design, zijn ideaal voor gebruik in Catering, Proeving en formele en / of informele evenementen. Als Bamboe Wegwerpbare Borden kunt u met deze borden tijd besparen bij het verzamelen en schoonmaken, zonder te beknibbelen op kwaliteit en hygiëne, want na gebruik zijn ze klaar om weggegooid te worden! Voorgerechten en kleine culinaire creaties zullen er geweldig uitzien in deze biologisch afbreekbare borden, die zich aanpassen aan elke situatie.

Actieve filters

    De Bamboe Borden zijn 100% Natuurlijke Borden gemaakt van natuurlijke bamboestok, onder een niet-toxisch proces.

    De Bamboe is een van de beste ecologische materialen, wat resulteert in Ecologische Wegwerpborden voor zijn grote schittering, elegantie, lichtheid en weerstand. Daarom worden ze veel gebruikt in restaurants, hotels, catering en evenementen, om de meest veeleisende en verfijnde tafels te serveren.

    Als Biologische Wegwerpbare Borden bespaart u tijd en geld zonder ooit te beknibbelen op kwaliteit en hygiëne. Maar dat is nog niet alles! Bamboe Borden zijn composteerbare borden, omdat ze onder specifieke omstandigheden zullen ontbinden zonder dat er residuen achterblijven. 

    Bekijk meerZie minder