Bio Bekertje van Karton en PLA

Kartonnen bekers zijn de perfecte oplossing geworden om de drank vast te houden zonder de temperatuur van de drank op te merken. Deze Wegwerp Kartonnen Bekers zijn de perfecte oplossing om te voorkomen dat u uw handen verbrandt wanneer u een glas met een warme drank zoals koffie of thee vasthoudt. De Papieren Bekers van 3 lagen worden gekenmerkt door hun golfkartonnen wand, die uw hand volledig beschermt tegen de hitte, waardoor brandwonden worden vermeden, zodat ze ook wel bekend staan als Golfkartonnen Cups.

Actieve filters

    In MonoUso hebben we twee families van speciale Kartonnen Bekers van 3 lagen voor koffie. Enerzijds de meer klassieke modellen in bruin of zwart om uit te kiezen, gaande van de kleinste 120 ml inhoud tot de grootste 480 ml inhoud. Aan de andere kant, de grappigste modellen in kleuren, ideaal voor feesten waar het belangrijkste doel is voor de gasten om zich te vermaken. Deze laatste zijn kartonnen bekers in fuchsia, bruin, oranje of groen en zijn bedrukt met de tekst "Enjoy", of wat hetzelfde is, "Disfruta". Ze zijn ook te vinden in verschillende maten om uit te kiezen; van 270 ml tot 495 ml.

    Wij verkopen zowel aan particulieren als aan bedrijven met de goedkoopste prijs op het internet, en zorgen voor de kwaliteit van elk van onze producten! Wij verkopen al onze Koffiekopjes in zakken of dozen, afhankelijk van het volume van de bestelling die u nodig heeft; wij geven 20% korting op de dozen, en wij hebben een snelle transportservice die de levering in maximaal 48 uur garandeert!

    Bekijk meerZie minder