Bio Bestek

De Biologische Servering Set is het ideale accessoire om de service van de meest veeleisende tafels af te ronden, waar men zich comfortabel kan ontdoen van alle soorten etenswaren. Zonder de zorg voor het milieu uit het oog te verliezen, bieden de Biologische Salade Serveringsets en Biologische Serverings Klemmen een verrassende kwaliteit die niemand zal teleurstellen.

Heb je nog steeds twijfels?

Actieve filters

    De Biologische Serverings Bestek is ideaal om familietafels, feesten en evenementen van de meest verfijnde, zonder ooit de zorg voor het milieu te vergeten, omdat deze bestekken zijn gemaakt van natuurlijke bamboe 100% ecologisch en biologisch afbreekbaar.

    Biologisch afbreekbaar Saladebestek en Biologisch afbreekbare Serveertongs, vormen een perfecte tandem waarmee uw gasten alle soorten voedsel op een snelle en zeer comfortabele manier kunnen serveren. 

    Dankzij hun elegante design en de kwaliteit van de materialen die gebruikt worden in onze Biologische Wegwerpbaar Salade Bestek, zullen de Biologische Salade Klemmen en Biologische Servering Lepels en Vorken zich aanpassen aan elke situatie, van elegante recepties tot vergaderingen met vrienden in de buitenlucht.

    Als u dit afbreekbaar bestek niet nodig heeft, nodigen wij u uit om ander biologisch afbreekbaar bestek te ontdekken, zoals Houten Bestek, PLA Biologisch afbreekbaar Bestek en Bamboebestek bij Monouso.

    Bekijk meerZie minder