Biologisch Afbreekbare Bekers

Onze biologisch afbreekbare proefkoppen zijn ideaal voor het presenteren van uw beste culinaire werken op elk evenement of in de catering. Deze Mini Houten Testing Bekers behoren tot het Eco-vriendelijke assortiment, aangezien hun productie in composteerbare materialen, zoals hout of bamboe, hen een erkenning geeft als de meest duurzame Catering Ware op de markt, ze zijn niet schadelijk voor het milieu en bieden een grotere weerstand. 

Actieve filters

    Als hoofdrolspeler in het aanbieden van canapés, voorgerechten en voorgerechten op bruiloften, doopfeesten en recepties, bieden onze Biologisch afbreekbare Miniglazen een breed assortiment aan mogelijkheden om het diner alleen al met de presentatie te verrukken.

    In onze catalogus vindt u Houten Proefbekers in verschillende maten, modellen en vormen. Deze kleine ecologische glazen zijn perfect voor de presentatie van kleine individuele culinaire hoogstandjes voor elk diner, ze zijn geschikt voor warme en koude dranken, ze zijn goed bestand tegen temperatuurschommelingen en kunnen in de magnetron worden gezet.

    Bij MonoUso vinden we dat uw evenement uniek moet zijn, daarom geven we u de mogelijkheid om uw presentatie af te ronden met het complete assortiment aan Biologisch afbreekbare Miniaturen dat u op onze website vindt.

    Bekijk meerZie minder