Biologisch Afbreekbare Mini Kommen

De Biologisch afbreekbare Mini Kommen voor Testing zijn de meest gebruikte Ecologische Kommen bij het presenteren van romige voedingsmiddelen, sauzen of canapés, vergezeld van een dressing. Deze Miniatuur Catering Kommen zullen diners veroveren door hun imago, aanraking en functie. Comfortabel in gebruik en veel gevraagd bij buitenevenementen, omdat ze door hun aard moeilijk te breken, te splitsen en te snijden zijn, zullen de kleintjes ook genieten van rijke recepten in deze biologisch afbreekbare schalen.

Actieve filters

    Sauzen, crèmes, minisalades en alle voedingsmiddelen die een diepe container nodig hebben om te worden gepresenteerd, kunnen worden gepresenteerd in een van onze biologisch afbreekbare Mini Tasting Kommen. Deze Wegwerpbare Kommen, gemaakt van Hout, Bamboe of Suikerriet, zeer natuurlijk, bestendig en mooi, zijn ideaal om unieke en originele diensten te creëren in caterings, buffetten, cocktails en evenementen van allerlei aard.

    In onze sectie van Ecologische Miniproeverstassen vindt u een breed assortiment aan vormen en ontwerpen, evenals het aanbieden van een prachtige presentatie en kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende modellen, vormen en materialen, de Mini Biologische Kommen zullen erin slagen om unieke diensten te creëren en als je ze ook combineert met andere Catering Accessoires zoals de Plastic Miniaturen, Biodegradable Miniaturen, Pincet en Spiesjes zullen erin slagen om unieke ruimtes te creëren die iedereen zich zal herinneren.

    Onze Biologische Kommen zijn Mini Wegwerpbare Kommen, zodat ze een grotere hygiëne, veiligheid en winstgevendheid bereiken, omdat ze geen enkel onderhoud nodig hebben en ook een aanzienlijke besparing van tijd, water en wasmiddel betekenen.

    Bekijk meerZie minder