Poetspapier

Naar de badkamer gaan in een restaurant en geen rol papier hebben kan een echte sleur zijn. Elk zichzelf respecterend bedrijf moet voor zijn klanten zorgen en dit begint met eenvoudige details zoals ervoor zorgen dat uw badkamers altijd toiletpapier hebben. De rol cheminepapier vermijdt dit soort situaties.

Actieve filters

  De papierrollen zijn perfect voor bedrijven waar ze werken met stoffen die vaak vuil en vlekken kunnen maken, zoals in mechanische werkplaatsen, restaurants, industrieën, ziekenhuizen, benzinestations, hotels, enz.

  WAAROM PAPIERROLLEN NODIG ZIJN

  • Ze zijn essentieel in elke badkamer
  • Ze bieden de klant een gevoel van zorg en netheid.
  • Maximale absorptie en zachtheid.


  Industriële handdoekrollen en wegwerphanddoeken zijn een must in elk bedrijf, omdat ze de klant een gevoel van zorg en netheid geven.

  Omdat ze gemaakt zijn van reliëfpulp bieden ze maximale zachtheid en absorptie dankzij hun dubbele laag, waardoor ze de ideale metgezel zijn voor zowel het drogen van de handen als het drogen van het oppervlak.

  De lontrol is geschikt voor het schoonmaken van mensen en uw bedrijf. Het is zeer praktisch omdat het geen pluisjes afgeeft wanneer het met het te reinigen oppervlak wordt gewreven en het heeft een goede waterbestendigheid, zodat het niet uit elkaar valt wanneer het probeert om vloeistoffen te drogen.

  De maximale zachtheid en absorptie dankzij de dubbele laag maakt de papierrollen zeer aangenaam om aan te raken en comfortabel om thuis of in uw bedrijf te gebruiken.

  De industriële papierrollen zijn praktisch om de werkplek schoon te houden. Wij bieden industriële papierrollen van hoge kwaliteit aan om de absorptie te garanderen.

  De rol industrieel cellulosepapier wordt gebruikt in sectoren waar hygiëne essentieel is, zoals restaurants, ziekenhuizen en mechanische werkplaatsen. Daarom moeten industriële handdrogende papierrollen een hoge absorptie en een hoge afwikkelingsweerstand hebben. We hebben industriële rollen met een dubbele laag, gladde pasta en recyclebare gladde pasta.

  Dit product kan worden gecombineerd met een automatische zeepdispenser om de apparatuur van de openbare badkamer te completeren.

  Op onze website vindt u verschillende modellen van goedkope handdroogrollen. Op dezelfde manier kan dit product worden aangevuld met zeepdispensers. 

  Mis de kans niet om uw klanten te verwennen zoals ze verdienen met deze papierrollen!

  Bekijk meerZie minder