Borden Chinet Wit Flavour

Chinet Pulp Borden, ook wel bekend als kartonnen vezel borden, zijn een reeks van biologisch afbreekbare Borden van hoge kwaliteit en weerstand. Deze Kartonnen Vezel Borden worden gekenmerkt door hun gerecycleerde oorsprong en stijfheid, gemaakt van de resten van cellulosepulp. Dit type van Ecologische Borden is ideaal om evenementen in de open lucht te vieren. Een reeks van ecologische wegwerpproducten die essentieel zullen zijn als u op zoek bent naar besparingen en comfort, zonder de zorg voor het milieu te verwaarlozen.

Actieve filters

    Bij MonoUso vindt u een breed assortiment van Vezel Borden in verschillende maten en kleuren voor uw feesten; van de kleinste Chinet Pulp Borden, met een diameter van 17 cm, speciaal ontworpen voor hapjes en desserts, tot de grootste Biologisch afbreekbare Vezel Borden, met een diameter van 27 cm, voor het hoofdgerecht.

    Chinet Wegwerpbare Borden van MonoUso is alles wat je nodig hebt, vanwege de vele voordelen. Enerzijds zijn het 100% ecologische borden, omdat ze met gerecycleerde materialen zijn vervaardigd en anderzijds zijn ze biologisch afbreekbaar serviesgoed. Ondanks het feit dat ze Wegwerp Kartonnen Borden zijn, laten ze vloeistoffen toe zonder te verzachten of te breken, aangezien de kist een zeer speciaal materiaal is; op deze manier kunt u eten serveren met sauzen en bouillons met totale gemoedsrust. En tot slot zijn deze Biologische Kartonnen Vezel Borden uiterst resistent, zodat ze zonder problemen zware voedingsmiddelen zoals vlees of pasta's aankunnen en geschikt zijn om in de magnetron te verwarmen!

    Win in comfort en bespaar in tijd en geld met deze Wegwerpbare Borden, maar altijd zonder te beknibbelen op de kwaliteit en zonder de inzet voor het milieu uit het oog te verliezen.

    Als u geïnteresseerd bent in onze Ecologische Wegwerpbare Borden, nodigen wij u uit om een wandeling te maken door onze website, waar u biologisch afbreekbare dienbladen, biologisch afbreekbare bekers, biologisch afbreekbaar PLA-bestek en nog veel meer kunt vinden.

    Bekijk meerZie minder