Martini Glazen

Plastic Cocktail Glazen zijn gemaakt van twee verschillende hoogwaardige materialen. Aan de ene kant zijn de wegwerp Cocktailglazen, gemaakt van glaspolystyreen, lichter en stijver, en hun voordeel is dat ze warmte-isolatie bieden. Aan de andere kant bieden de Hard Plastic Glazen, ook gemaakt van polystyreen maar geïnjecteerd, een meer stijve en harde afwerking en bovendien zijn hun wanden dikker.

Actieve filters

    Een van de bijzonderheden van de Plastic Cocktailglazen is hun verscheidenheid aan vormen en toepassingen. Voor alcoholische dranken zijn de meest aanbevolen de wegwerp martini-glazen, uitstekend geschikt voor martini's of andere cocktails zoals Cosmopolitan, omdat ze een stijlvolle vervanger voor glas zijn.

    Kunststof Martiniglazen hebben hun elegantie, maar als ze gebroken zijn, zijn ze niet zo gevaarlijk. Ze zijn verkrijgbaar in helder of met een gekleurde voet, prachtig voor een vrolijk tintje aan het feest. En voor andere drankjes hebben we Margarita Plastic Glazen.

    Onze Cocktailglas kan ook gebruikt worden als Plastic Aperitif Glazen en de presentatie van de voorgerechten wordt uiteindelijk meer gedistingeerd en tegelijkertijd praktischer voor de organisatie van het evenement.  Bovendien kunnen deze plastic wegwerpbekers worden gebruikt als wegwerpdessertbekers. 

    Bekijk meerZie minder