Likeur Glazen

De Likeur Glazen zijn de perfecte ondersteuning voor het aanbieden van heerlijke drankjes die de gids van de taart van een aangename avond worden. Omdat elke likeur verschillende kenmerken, eigenschappen en smaken heeft, moeten Plastic Likeurbekers ook speciaal en uniek zijn, afhankelijk van het soort drank dat u erin gaat serveren, daarom hebben we bij MonoUso een gevarieerde catalogus waar u Cocktail Likeurbekers, Cognac Likeurbekers, Gedistilleerde Drank Likeurbekers en zelfs Designer Likeurbekers kunt vinden.

Actieve filters

  Onze Likeur Glazen, ook wel Cognac Glazen genoemd, proberen de behoeften te dekken van de gasten die aan het eind van de avond genieten van een aangename drank. Deze Wegwerpglas, in verschillende modellen en maten, zal de perfecte ondersteuning worden om de gasten te verrukken met kleine cocktails of gedistilleerde dranken met een aangename smaak.

  Onze Cocktail Likeurglazen zijn verfijnd en elegant, ze proberen klasse, smaak en design te bieden terwijl ze wensen dat de gelukkigen die ervan genieten zich de hoofdrolspelers van de beroemde serie "Sex and the City" voelen die genieten van een Cosmopolitan.

  Aan de andere kant wensen Whisky- en Cognac liefhebbers dat de Plastic Likeur Glazen met deze hersenspinsels breed en laag zijn, zodat ze met veel ijs kunnen worden begeleid.

  En last but not least, onze Likeurglas kan worden gepersonaliseerd met het logo van uw bedrijf of evenement, de initialen van een koppel of het schild van uw favoriete team.

  Aarzel niet langer en geef uw gasten dat moment van ontspanning en plezier dat gepaard gaat met het genieten van een aangename likeur aan het eind van de avond.

  Bekijk meerZie minder