Deksel voor Koffiebeker

De Deksels voor Kartonnen Bekers zijn gemaakt om mogelijke morsen van kokende vloeistoffen te voorkomen, waardoor vlekken en mogelijke brandwonden worden vermeden. Met deze Wegwerp Deksels voor Kartonnen Bekers is de veiligheid van uw thee of koffie gegarandeerd, zodat u kunt lopen en bewegen zonder dat u bang hoeft te zijn om vies te worden. In onze catalogus vindt u volledig waterdichte kartonnen bekerdeksels, evenals wegwerpdeksels met een gleuf om de roerstaaf of roerstaaf in te steken.

Actieve filters

    Plastic bekerhouders en kartonnen bekerhouders zijn compatibel met kartonnen warmhoudbekers. Deze Wegwerp Kartonnen Kaarthoesjes passen op de randen van de beker. De Wegwerp Bekerdeksels werken dus als een luchtdichte afsluiting en zorgen ervoor dat de vloeistof niet kan morsen, vlekken of verbranden. 

    Zowel de kartonnen deksels als de Plastic Ronde Deksels zijn ideaal voor de take-away drankindustrie om de klant overal te laten genieten van hun koffie of thee.

    In MonoUso bieden wij u meerdere ontwerpen van kartonnen bekerhoezen voor warme dranken aan, afhankelijk van de behoefte. We hebben ook Wegwerp Deksels met opening, ideaal om de koffie te kunnen verwijderen met de Coffee Shakers.

    Bekijk meerZie minder