Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Chinet Pulp Dienbladen

Chinet-dienbladen worden gemaakt van voorgevormde cellulosepulp. Zonder het milieu te vergeten, bieden deze biologisch afbreekbare wegwerpbakjes u de mogelijkheid om een elegante en verfijnde tafel te presenteren bij een catering, evenement of feest.

Ons assortiment Chinet-pulpdienbladen bestaat uit harde, resistente, vetvrije en magnetronbestendige modellen. Bovendien kunt u kartonnen bakjes kopen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Met zoveel voordelen zijn ze de perfecte keuze voor elke behoefte!

  • Stijfheid
  • Snijbestendig
  • Olie- en vetbestendig
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Chinet Pulp Dienbladen


Actieve filters

Vul uw servies aan met Chinet-pulpdienbladen, gemaakt van gerecyclede papiervezels, die door middel van een vormgevingsproces worden gevormd. Onze schalen hebben een eersteklas kwaliteit, een unieke fijnheid en een elegantie waarmee de meest verfijnde tafels kunnen worden aangekleed.

En het is niet alleen de schoonheid die haar voordelen heeft, onze Chinet dienbladen hebben een weerstand en stijfheid die niet te benijden is door welke plastic of keramische schaal dan ook. Bovendien mogen we niet vergeten dat ze gemaakt zijn van een materiaal dat ze onderscheidt door hun duurzaamheid en waardoor ze composteerbaar en biologisch afbreekbaar zijn.

En we zijn nog niet klaar met je er alles over te vertellen. Deze wegwerpdienbladen van Chinet zijn volledig hygiënisch, lekken geen vloeistoffen, zijn bestand tegen zowel warm als koud voedsel, zijn bestand tegen snijden en kunnen in de magnetron, meer kunnen we niet verlangen!

Bekijk meerZie minder