Dienbladen Chinet Wit

Chinet dienbladen, gemaakt van pulp van vormkarton, zijn de beste vrienden van het milieu, omdat ze erkend zijn als composteerbaar en biologisch afbreekbaar gereedschap, in overeenstemming met de Europese norm EN13432. Ons assortiment chinettrays is stijf, bestendig, vetbestendig, magnetronbestendig en is verkrijgbaar in meerdere vormen en maten, zodat ze zich perfect aanpassen aan elke behoefte.

Actieve filters

    We hebben een grote verscheidenheid aan biologisch afbreekbare borden, maar vooral dit product heeft een Premium Kwaliteit bereikt dankzij de finesse en elegantie van het ontwerp, het zegel van uitmuntendheid op het gebied van duurzaamheid, want het is tafelgerei gemaakt van cellulosepulp, 100% gerecycled materiaal. Aan de andere kant zijn deze Chinet dienbladen volledig hygiënisch, filteren ze geen vloeistoffen, zijn ze bestand tegen snijwonden en kunnen ze gebruikt worden in microgolven.

    Als u voor uw evenementen en presentaties uw Chinet-producten wilt completeren, aarzel dan niet om onze rubriek Chinet Pulp borden en dienbladen en de suikerriet of Ecologische Papieren Bekers te raadplegen.

    Bekijk meerZie minder