Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Foam diner bakjes

De diner-bakjes zijn de ideale foam bakjes voor het serveren van grote hoeveelheden voedsel. Deze thermische wegwerpverpakkingen zijn speciaal ontworpen voor de foodservice en garanderen een volledig thermisch en hygiënisch veilig transport van levensmiddelen. Met een inhoud van 740 milliliter zijn onze foam diner-bakjes bestand tegen de temperatuur van het voedsel binnenin en isoleren ze het van de buitenkant, waardoor wordt voorkomen dat ijs smelt of dat warm voedsel koud wordt.

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Foam diner bakjes


Actieve filters

Onze Diner-Pakket Isothermische Containers helpen u om grote hoeveelheden voedsel te serveren en op temperatuur te houden. De FOAM containers zijn perfect om hoge temperaturen te ondersteunen en de buitenkant te isoleren. De tweede eigenschap van de Thermische Containers is om te voorkomen dat de container zelf heet wordt, op deze manier zal de klant nooit verbranden, zelfs niet als hij de container in zijn handen heeft.

Deze Diner-Pack Thermal Packs zijn perfect voor alle soorten take-away bedrijven. De kwaliteit is iets primordiaals in vele vestigingen, daarom stelt MonoUso dit soort aanbod voor als een mogelijkheid voor uw bedrijf.

En als dit niet de FOAM packs zijn waarin u geïnteresseerd bent, dan vindt u in onze catalogus een breed scala aan Thermal Packs zoals: Hamburgerschelpen, Menu Packs, Hot Dog Packs en Thermal Menu Boxes, onder andere.

Bekijk meerZie minder