Diner-Pack FOAM bakjes

Diner-Pakket Isothermische Containers zijn de ideale FOAM containers voor het serveren van grote hoeveelheden voedsel. Deze wegwerpthermische containers zijn speciaal voor het serveren van maaltijden en garanderen het transport van voedsel met totale thermische en hygiënische zekerheid. Met een capaciteit van 740 milliliter houden onze Diner-Pakket FOAM Containers de temperatuur van het voedsel binnen en isoleren het van de buitenkant, waardoor ijs niet kan smelten of warm voedsel koud wordt.

Actieve filters

    Onze Diner-Pakket Isothermische Containers helpen u om grote hoeveelheden voedsel te serveren en op temperatuur te houden. De FOAM containers zijn perfect om hoge temperaturen te ondersteunen en de buitenkant te isoleren. De tweede eigenschap van de Thermische Containers is om te voorkomen dat de container zelf heet wordt, op deze manier zal de klant nooit verbranden, zelfs niet als hij de container in zijn handen heeft.

    Deze Diner-Pack Thermal Packs zijn perfect voor alle soorten take-away bedrijven. De kwaliteit is iets primordiaals in vele vestigingen, daarom stelt MonoUso dit soort aanbod voor als een mogelijkheid voor uw bedrijf.

    En als dit niet de FOAM packs zijn waarin u geïnteresseerd bent, dan vindt u in onze catalogus een breed scala aan Thermal Packs zoals: Hamburgerschelpen, Menu Packs, Hot Dog Packs en Thermal Menu Boxes, onder andere.

    Bekijk meerZie minder