Fast Food Dienbladen Anti Slip

Zijn uw borden of glazen ooit van het plateau afgegleden? Het kan ons allemaal overkomen, maar het vermijden ervan is heel eenvoudig: met de plastic antislip dienblad wint u aan comfort en bespaart u zich de moeite.

Actieve filters

  Onze antislip dienbladen zijn gemaakt van polypropyleen en hebben een antislipoppervlak dat morsen en ongelukken voorkomt.  Deze functie maakt het perfect voor hotel- en restaurantbedrijven, maar ook voor fastfood- of zelfbedieningszaken, waar klanten hun eigen eten serveren.

  WAAROM ZOU JE VOOR ANTI SLIP DIENBLADEN KIEZEN?

  • Je zult ongelukken vermijden.
  • Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken.
  • U verbetert uw klantenservice.


  Antislip dienbladen zijn versterkt met glasvezel waardoor ze lichter zijn dan de conventionele schalen, waardoor ze de perfecte dienbladen zijn om het personeel te helpen bij het transporteren, serveren en afhalen van eten en drinken.

  Alle voordelen die anti-slip kunststof dienbladen bieden, garanderen een perfecte en efficiënte service zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over morsen.

  Deze anti-slip voedsel dienbladen zijn zeer resistent, waardoor ze een lange levensduur garanderen en een zeer rendabele investering zijn voor uw portemonnee en uw bedrijf. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig, dus het wassen voor een volgend gebruik is een koud kunstje.

  Bij MonoUso proberen we aan al uw wensen te voldoen, dus als u op zoek bent naar een anti-slip dienblad op onze website vindt u verschillende modellen voor u om het model te kiezen dat u het beste bevalt: van ronde anti-slip dienbladen tot rechthoekige anti-slip dienbladen. Al onze modellen antislip dienbladen zijn supergoedkoop geprijsd en worden in verpakkingen verkocht.

  Kies de uwe en zorg ervoor dat u uw klanten een goede service biedt!

  Bekijk meerZie minder