Fast Food Kartonnen Diendablen

Onze Fast Food Kartonnen dienbladen zijn het meest geschikt voor gebruik in take-out, fast food en catering evenementen waar het diner zijn of haar eigen eten serveert. Deze Fast Food Wegwerpbare dienbladen hebben dikke, golvende randen met een kwaliteitsafwerking die perfect bestand is tegen olie en vet. Ze zijn ook ideaal als Proeflokaal door hun lichtheid, waardoor ze ideaal zijn voor stands en beurzen, maar ook voor buitenevenementen.

Actieve filters

    De Fast Food Kartonnen dienbladen zijn een van de voedselverpakkingen die het beste past bij elke vorm van behoefte. Onze Kartonnen dienbladen zijn verkrijgbaar in zowel rode bedrukking als Kraftkarton, en u kunt uw Wegwerpbare Dienblad ook krijgen met een aangepast ontwerp zodat u uw gasten kunt verrassen met uw eigen Catering dienbladen!  

    Deze Fast Food dienbladen kunnen het verschil maken in uw evenement of bedrijf. Daarom zorgt u met onze Biologisch afbreekbare Kartonnen Dienbladen ervoor dat er niets misgaat.

    En om uw afhaal- of zelfbedieningszaken af te ronden, kunt u bij MonoUso alles vinden, van Take Away Containers, Kartonnen Koude Drinkbekers en OPS Scharnierende Dekselcontainers, tot Papierbestek en Servethoudersets.

     

    Bekijk meerZie minder