Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Kartonnen Dienbladen voor Fast Food

Hoe brengen uw klanten hun bestelling naar de tafel in uw zelfbedieningsrestaurant? Deze kartonnen fastfood dienbladen zijn perfect, en het meest gebruikt, voor het serveren van de bereidingen en u kunt ze ook gebruiken bij evenementen en caterings waar de eters hun eigen eten moeten serveren.

Door deze fastfood dienbladen te kopen, kunt u uw zaak een bakje aanbieden met dikke, gegolfde randen en een kwaliteitsafwerking die perfect bestand is tegen olie en vet. En dit vertaalt zich in een hogere kwaliteitsservice voor uw gasten. Door hun lichte gewicht zijn ze ook ideaal voor proeverijen. Ideaal voor stands, beurzen en buitenevenementen!

  • Lichtgewicht en stapelbaar, ze nemen weinig ruimte in!
  • Voor hygiënische zelfbediening
  • Dikke en bestendige randen
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Kartonnen Dienbladen voor Fast Food


Actieve filters

De meest veelzijdige, we zijn er zeker van dat kartonnen trays voor fastfood zich zullen aanpassen aan elk type behoefte in uw bedrijf. Fastfoodrestaurants, zelfbedieningsrestaurants, feesten met buffet of proeverijen op beurzen zijn enkele van de mogelijkheden waar u met deze modellen zult schitteren.

Met een volledig natuurlijke uitstraling kunt u onze fastfoodbakjes van golfkarton in kraftkleur kopen, die een duurzaam tintje geven aan elk bedrijf dat ze heeft, het kan de ECO-verbintenis van uw merkimago versterken. Bovendien is dit soort materiaal een zeer bijzonder karton, met speciale kenmerken waardoor het zich van andere zal onderscheiden.

Met hen kunt u het verschil maken voor uw evenement of bedrijf. En met de beste kwaliteit-prijsverhouding die je online kunt vinden. Onze constante inspanning om u de beste wegwerpproducten aan te bieden wordt weerspiegeld in de selectie van onze catalogus. Wij hebben zeer functionele versies, met een praktisch formaat en hoge randen om de inhoud stabiliteit te geven.

Als u ze wilt combineren met andere ecologische en biologisch afbreekbare opties, kijk dan eens naar onze originele en composteerbare palmbladdienbladen. Met onze modellen zorg je ervoor dat er niets mis gaat.

Bekijk meerZie minder