FOAM kommen

Deze Thermo FOAM Kommen zijn de beste bondgenoot om de temperatuur van het voedsel op de meest ecologische manier te houden, aangezien ze u na de feestdagen en de feesten veel tijd zullen besparen omdat het wegwerpzakjes zijn. Gefabriceerd in geëxpandeerd polystyreen, zijn de Thermische Kommen moeilijk te breken en in staat om het gewicht van het voedsel zonder problemen te dragen. Bovendien maakt de laminering van deze plastic zakken ze waterdicht, ideaal voor sauzen, crèmes en sorbets.

Actieve filters

    De FOAM Kommen zijn licht en stijf, bovendien zijn deze FOAM Kommen, Thermo Kommen, zodat ze in staat zijn om de temperatuur van het voedsel voor een lange tijd te handhaven. Ideaal voor evenementen waar de dag langer duurt, zijn de Wegwerpbare FOAM Kommen perfect voor evenementen waar staand eten een must is. Onze Thermo FOAM Kommen kunnen worden gebruikt voor desserts, hapjes, salades en nog veel meer.

    Om ons wegwerpservies compleet te maken, hebben we ook FOAM Dienbladen en FOAM Borden. Wij bieden heldere plastic deksels en FOAM deksels voor kommen, perfect voor de Thermo Kommen, geschikt voor bonen, crèmes en soepen.

    Wegwerpbare FOAM Kommen zijn de betaalbare optie voor uw buitenevenementen, zoals populaire feesten.

    Bekijk meerZie minder