Beker en Deksel Organisator

Of het nu gaat om zelfbedieningsklanten of om het organiseren van uw werkplek, een beker en deksel-organisator brengt uw bedrijf eenvoudig en economisch op orde.

Actieve filters

  De zorg en reiniging van uw pand is essentieel om een goed imago te geven aan de klanten. Als u denkt dat u uw bedrijf op orde moet brengen, dan is de Glazen Organizer wat u zoekt.

  WAAROM ZOU JE EEN GLAZEN ORGANIZER KOPEN:

  • Het geeft een goed imago aan uw bedrijf.
  • Grotere orde en netheid.
  • Je zult ruimte en tijd winnen.
  • Natuurlijke en elegante afwerking.
  • Vergemakkelijkt de zelfbediening.


  Door het eenvoudige maar zeer praktische ontwerp van onze glas- en dekseldispenser kunt u de glazen met hun respectievelijke deksels comfortabel meenemen.

  In deze categorie vindt u producten zoals onze bekerautomaat van bamboe, een zeer resistent natuurlijk materiaal. Het zal een kleine investering zijn die lang meegaat. Met deze organisatoren bent u in staat om uw bedrijf goed te organiseren en tegelijkertijd zorg te dragen voor het milieu. Allemaal voordelen!

  Als uw werkplek klein is en elke centimeter telt, wint u met de plastic of kartonnen bekerautomaat ruimte en kunt u veel comfortabeler werken.

  En omdat ze gemaakt zijn van bamboe, hebben ze een stijlvolle afwerking die zowel natuurlijk als groen is, waardoor uw bedrijf een vleugje natuur krijgt!

  Een beker organizer is perfect voor restaurantbedrijven, afhaaldiensten, cafetaria's, kantoren, self-service, catering... het zal u toelaten om een schone en overzichtelijke tafel te hebben, het werk te versnellen en tijd te besparen.

  Op onze website vindt u verschillende modellen wegwerpbeker-dispensers. Wij hebben verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen, evenals verschillende faciliteiten afhankelijk van de hoeveelheid die u nodig heeft. Maak gebruik van de mogelijkheid om uw bedrijf op orde te brengen!

  Bekijk meerZie minder