Hard Plastic PS Borden

Synthetische Leisteenborden zijn de ster van Plastic Catering Borden. Het ontwerp en de weerstand maken dit plastic bord tot een onmisbaar item voor de presentatie van voedsel. De Proefborden geven een elegant tintje aan uw tafel en u kunt het meer dan eens gebruiken, want het is een Herbruikbare Plastic Bord.

Actieve filters

    Voor een elegante voedselpresentatie in een horecazaak gaat niets boven de synthetische leisteenschotels van Monouso; bovendien hebben ze het grote voordeel dat ze meer dan eens kunnen worden gebruikt. We hebben verschillende modellen van imitatieschotels in leisteen voor evenementen en feesten. Kleine borden van 11x11 cm, middelgrote borden van 20x20 cm en grote borden van 24x24 cm. Daarnaast zijn er rechthoekige proefbakjes van 31 cm breed x 14 cm lang. Een ander, verfijnd presentatievoorstel is de synthetische leisteenschotels.

    We hebben pakketten van tussen de 10 en 320 eenheden; zowel voor particulieren als voor cateringdiensten. Wij kunnen u de beste prijs op het internet aanbieden in imitatie leisteenborden. Maar we verwaarlozen de kwaliteit van onze producten niet: Extra bestendig en ultra-duurzaam. Daarnaast hebben we een snelle leveringsservice die een levering in slechts 24-48 uur garandeert. 

    Bekijk meerZie minder