Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Producttype

Hot Dog bakjes

Om uw klanten op de meest veilige en hygiënische manier hotdogs te serveren, hebt u oplossingen nodig die aan hun verwachtingen voldoen, zoals de hotdogschaal. Onze containers bieden u een handige en praktische manier om hotdogs te vervoeren .

Wij hebben de beste containers voor het serveren, beschermen en vervoeren van hot dogs. Wees niet bang om uw recepten te vullen met ingrediënten: worst, augurk, kaas, ui en alle sauzen zoals ketchup, mosterd of mayonaise worden veilig opgeborgen in onze hot dog containers.

  • Vetvrije eigenschappen: ze houden al uw sauzen vast!
  • Ergonomie voor meeneembedrijven zoals foodtrucks
  • Biologisch afbreekbaar en recycleerbaar
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Hot Dog bakjes


Actieve filters

Hot Dog bakjes: ideaal om mee te nemen

Bent u op zoek naar een praktische en voordelige manier om hot dogs te serveren in uw zaak?

Onze hot dogplateaus zijn de perfecte oplossing voor u. In deze rubriek vertellen we u alles wat u moet weten over onze hot dogschalen en hoe ze de ervaring van uw klanten kunnen verbeteren.

Voordelen van onze kartonnen bakjes

Onze kartonnen hot dog bakjes zijn ontworpen om aan de behoeften van elk fastfoodbedrijf te voldoen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Economisch: onze kartonnen hot dog bakjes zijn veel economischer dan andere materialen zoals plastic of FOAM.
  • Ecologisch: onze bakjes zijn biologisch afbreekbaar, dus niet schadelijk voor het milieu.
  • Veilig: onze bakjes zijn hittebestendig, zodat uw klanten zich niet kunnen verbranden wanneer ze ze vasthouden, terwijl de temperatuur van het voedsel gehandhaafd blijft.
  • Gemakkelijk te vervoeren: onze bakjes zijn licht en gemakkelijk te vervoeren, waardoor ze ideaal zijn voor afhaalrestaurants.

Waarom kiezen voor onze kartonnen hot dogschalen?

Onze kartonnen hot dog bakjeszijn de perfecte keuze voor elk bedrijf dat een uitzonderlijke service-ervaring wil bieden.

Weet u wat het beste is aan onze hot dog bakjes? Ze zijn zeer voordelig! Ja, zoals u hoort zijn onze kartonnen hot dog bakjes de meest betaalbare optie voor uw fastfoodbedrijf.

Gemaakt van volledig duurzame materialen, zijn onze hot dog bakjes olie- en vetbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor het serveren van alles van een heerlijke hot dog, tot hamburgers of elk ander soort voedsel dat in hun langwerpige formaat past.

Niet alleen dat, maar deze dienbladen zijn gemakkelijk vast te houden en te dragen dankzij hun ergonomische vorm. Bovendien zijn ze 100% biologisch afbreekbaar en recycleerbaar!

Kartonnen hot dogschalen kopen

Na alles wat we je hebben verteld, denk je niet dat kartonnen hot dogschalen de beste optie zijn voor elke fastfoodzaak?

Als u op zoek bent naar een praktische, economische en handige oplossing om uw eten te serveren, denk dan geen twee keer na en bestel vandaag nog.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onze kartonnen hot dogschalen, bezoek dan gewoon onze website en selecteer de grootte en hoeveelheid die u nodig hebt. En maak u geen zorgen over de verzending, wij leveren veilig en efficiënt!

Bekijk meerZie minder