Houten Puntzak

Berkenhouten Puntzakken zijn het meest ecologische alternatief geworden bij de presentatie van uw culinaire creaties op elk type receptie of catering. Onze Wegwerpbare Puntzakken zijn niet alleen milieuvriendelijk, omdat ze 100% biologisch afbreekbaar zijn, maar hebben ook een oosterse oorsprong die ze elegantie en onderscheidend vermogen geeft. We zijn van het aanbieden van gebakken voedsel en churros in kegelvormige verpakkingen naar het serveren van culinaire lekkernijen in deze Berkenhouten Puntzakken gegaan.

Actieve filters

    Houten Puntzakken zijn ideaal voor buitenfeesten, waar de natuur versmelt met deze Biologisch afbreekbare Miniaturen. Geweldig voor voorgerechten zoals hammen, minikroketten, chocolade of snoep, onze Biologisch afbreekbare Kegels brengen een Eco-vriendelijke stijl naar uw tafel.

    Perfect te combineren met onze Bamboe Dienbladen, Bamboe Borden of Biologische Catering Accessories, onze Berkenhouten Puntzakken, 100% natuurlijk en duurzaam, geven u die originele touch die uw feestje nodig heeft.

    Kortom, de Berkenhouten Puntzakken, natuurlijk van kleur en met licht gemarkeerde aders, zijn ideaal voor het vasthouden van de rijst of rozenblaadjes van een bruiloft, maar ook voor het flirterig serveren van voorgerechten. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze de tafel kunnen voorzitten in een Puntzak die de beste toonbank wordt voor uw voorgerechten en canapés.

    Bekijk meerZie minder