Houten stokjes snoepjes

Heb je ooit gehoord hoe weinig details een verschil kunnen maken? Nou, met snoeprepen, kan het niet meer waar zijn. Zoiets simpels als een spies kan het verschil maken tussen een goede en een slechte presentatie.

Actieve filters

  Deze lange houten stokjes zijn perfect voor het presenteren van voedsel op een zeer originele en leuke manier. Op feesten en kinderevenementen is het dessert een essentieel onderdeel, met de snoepstokjes kun je de zoetste glimlach tevoorschijn toveren.

  VOORDELEN VAN SPIEZEN

  • Verbetert de presentatie
  • Wegwerpbaar
  • Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken
  • Economisch
  • Allerlei soorten voedsel.


  De houten spiesen zijn ideaal voor straatverkoop, beurzen, etenswaren en afhaalservice, omdat ze een eenvoudige manier zijn om te vervoeren en te eten terwijl u op stap bent.

  Bij feesten, barbecues, evenementen, catering of proeverijen is de presentatie van de maaltijden met de houten spiesen een veilige gok. U presenteert uw recepten met zo'n originele en aantrekkelijke afwerking dat niemand het zal kunnen weerstaan om ze te proberen.

  Omdat de houten barbecuespiesjes flexibel en bestendig zijn, bestaat er geen gevaar dat ze breken tijdens het eten. U kunt het schoonmaken ook vergeten, want ze zijn wegwerpartikelen, dus als u ze eenmaal gebruikt hoeft u ze alleen nog maar weg te gooien.

  Als u houten spiesen wilt kopen op onze website vindt u alles wat u nodig heeft. Aan de ene kant hebben we stickers voor gekarameliseerde appels en suikerspinnen. Dit zijn bamboestokken die niet alleen een ideale afwerking geven aan elke maaltijd, maar ook ecologisch, composteerbaar en duurzaam zijn.

  Aan de andere kant hebben we berkenhouten spiesen die ideaal zijn voor het serveren van allerlei soorten maaltijden en snacks. U kunt alle soorten vlees, vis, zeevruchten, groenten, snoep, fruit...

  Elk detail telt, dus geef uw maaltijden een perfecte afwerking en laat uw gasten met de mond open.

  Bekijk meerZie minder