Individuele aluminium flanken

Wat is een menu zonder een goed dessert? Met onze aluminium flaneras kunt u uw maaltijden compleet maken en uw klanten op een praktische manier een heerlijk dessert aanbieden. Daarnaast kunt u de flaneras aanvullen met het plastic of aluminium deksel om uw desserts te kunnen vervoeren zonder dat u bang hoeft te zijn om ze te morsen.

Actieve filters

    Flan is een van de meest typische desserts in ons land. De grote veelzijdigheid maakt het mogelijk om honderden combinaties te maken met verschillende ingrediënten om het een origineel en persoonlijk tintje te geven. Met de aluminium flaneras kunt u uw klanten een typisch dessert aanbieden in een klassieke en zeer praktische verpakking. Maar deze containers zijn niet alleen voor vla, maar kunnen ook gebruikt worden voor andere desserts zoals chocolademousse, rijstpudding, panna cota of yoghurt.

    Als uw bedrijf een catering- of proeverijdienst is, kunt u de wegwerp-aluminium puddingverpakkingen ook gebruiken om uw klanten kleine hapjes aan te bieden met het voordeel dat ze na gebruik kunnen worden weggegooid en veel sneller kunnen worden schoongemaakt.

    Omdat ze gemaakt zijn van aluminium, zijn de flanera's bestand tegen hoge temperaturen, dus ze zijn uitstekend geschikt om in de oven te koken zonder angst voor vervorming. Ze zijn ook compatibel met de vriezer, zodat u uw recepten op de gewenste temperatuur kunt bewaren.

    Als u gepassioneerd bent over koken en uw specialiteit is desserts, dan zijn aluminium flaneras perfect om uw culinaire vaardigheden aan het werk te zetten. Bij MonoUso hebben we verschillende maten en vormen voor u om degene te kiezen die u het beste bevalt. Ga aan de slag!

    Bekijk meerZie minder