Karton snackbeker

De wereld van fastfood blijft groeien en daarmee ook de containers om deze heerlijke voedingsmiddelen te vervoeren. Er zijn evenveel bakjes als er soorten afhaalmaaltijden zijn (al dan niet gebakken): kegels, dozen en kegels waar je elk voedsel en elke saus in de plaats kunt bewaren. Het maakt niet uit welke u kiest, alle containers hebben een antivetbehandeling zodat u uw handen niet vuil maakt met olie of vet.

Actieve filters

  Kartonnen frituurbekers zijn containers die vaak worden gebruikt door fastfoodbedrijven en zogenaamde voedselvrachtwagens. Ze zijn ideaal om allerlei soorten voedsel op een comfortabele manier te vervoeren zonder dat uw handen vuil worden, omdat ze zijn ontworpen om te voorkomen dat de olie of het vet uit het voedsel wordt overgebracht. Wilt u ook dat het voedsel op de perfecte temperatuur wordt bewaard? Probeer de isothermische kegels voor frieten, ze zullen geweldig smaken!

  In verschillende formaten, materialen (perkamentpapier, bruin papier of karton) en originele ontwerpen zijn deze containers wegwerpbaar, zodat ze een duurzame optie worden zodra ze hun functie van voedseltransport hebben vervuld.

   

  Om de kenmerken van kartonnen frituurbekers samen te vatten
  Anti-vetbehandeling die de overdracht van olie of vet uit het voedsel voorkomt

  • Gemaakt van wegwerpmaterialen
  • Comfortabel om te dragen
  • Handhaaft de ideale voedseltemperatuur

  Naast frituurbekers hebben we ook andere soorten voedselverpakkingen. Vergeet niet de rubrieken Kunststofverpakkingen, Kartonverpakkingen, Aluminiumverpakkingen, Thermische Verpakkingen FOAM en Verpakkingen voor Take Away Services te raadplegen. Plaats nu uw bestelling en u ontvangt deze in minder dan 48 uur.

  Bekijk meerZie minder