Kartonnen Koffiebekers

Kartonnen Bekers voor Warme Dranken worden, samen met hun deksel, meestal gebruikt als Take-Away Koffie Bekers, hoewel we niet mogen vergeten dat we ook andere soorten warme dranken zoals infusies of cappuccino's kunnen meenemen.

Wegwerp kartonnen bekers hebben een interne laag paraffine die de temperatuur isoleert en voorkomt dat klanten hun handen verbranden.

Actieve filters

    Kartonnen Bekers voor Warme Dranken zijn de meest geschikte wegwerpbekers voor koffie, thee, chocolademelk en andere warme dranken. Wegwerp Bekers voor Warme Dranken hebben specifieke kwaliteiten. Daarom zijn het de meest aanbevolen wegwerpbekers voor koffie en andere warme dranken. De kartonnen bekers voor eenmalig gebruik in dit assortiment hebben een gewaxte binnenlaag, de beste koffiebekers op de markt.

    De wegwerpkoffiekopjes isoleren dus de temperatuur en voorkomen dat u uw handen verbrandt. Een ander voordeel van Kartonnen Koffiebekers is hun gerolde rand.  Daarmee is het drinken uit een kartonnen beker comfortabel. Om de veiligheid te garanderen, bieden we kartonnen bekers met deksels aan. Kartonnen bekers voor warme dranken zijn geschikt als Take Away Koffie bekers en Wegwerp Kantoor Bekers.

    We hebben kartonnen bekers in verschillende maten, van 4 oz. kartonnen koffiebekers tot grote kartonnen bekers, zoals 16 oz. wegwerpbekers en 20 oz. kartonnen bekers. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

    Bekijk meerZie minder