Kids Borden Karton

Kinderfeestjes zijn wat je nodig hebt als je op zoek bent naar leuke, kleurrijke, gedraaide feestplaatjes voor de kleintjes in huis. Dan stellen wij u de beste oplossing voor! Dit zijn de Kids Kartonnen Borden die u kunt vinden op Monouso. Deze ongelofelijke Kartonnen Kinderborden zijn perfect voor allerlei soorten kinderfeesten, want door hun toestand van Monouso hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het weggooien van de wegwerpborden als het feest voorbij is. Denk geen twee keer na en vermaak uw gasten met deze prachtige Kartonnen Recyclebaar Servies.

Actieve filters

    Om alles perfect te laten verlopen in een kinderfeestje is het meest aan te bevelen om de kleintjes te veroveren, daarom bieden wij u een aantal kartonnen borden versierd met tekeningen, die hen zullen vermaken tot ze klaar zijn met eten.

    In onze online winkel vindt u Kartonnen Borden met Clowns, Kartonnen Borden met Prinsessen en Gekleurde Kartonnen Borden, allemaal perfect om een thematisch tintje aan het moment te geven.

    En als u niet op zoek bent naar kartonnen kinderborden, aarzel dan niet om een kijkje te nemen in onze Wegwerp Feestartikelen sectie, waar u Wegwerp Verjaardag Borden, Wegwerp Bruiloft Borden, Wegwerp Doop Borden, Wegwerp Communie Borden, Wegwerp Kerstmis Borden, Wegwerp Barbecue Borden of Wegwerp Catering Borden kunt vinden. 

    Bekijk meerZie minder