Kids Menu Box

Kindermenu's zijn ideaal voor het bereiden van kleine porties voedsel om ervoor te zorgen dat niemand honger heeft. Ze zijn de perfecte oplossing voor de meest bijzondere kinderfeestjes. Als wegwerpproduct hoeft u zich geen zorgen te maken over het opruimen van veel van de kindermenu's, u hoeft alleen maar de kinderen te laten genieten voordat u ze weggooit. Kunt u iets bedenken dat handiger is om uw Kinderfeest servies af te maken dan deze kindermenu's?

Actieve filters

  Onze kindermenu's, gemaakt van ecologisch karton of met decoratie, zijn ideaal voor het serveren van kindermenu's of voor het uitdelen van voedsel bij picknicks voor kinderen.

  Op onze website hebben we twee modellen om uit te kiezen. Aan de ene kant de Kinderfeest Box, en aan de andere kant de Kartonnen Menu Box. Deze laatste kan worden aangepast, is biologisch afbreekbaar en is gemaakt van gerecycled karton.

  De grootte van de Kindermenu's is 131 millimeter in lengte en breedte en 115 millimeter in hoogte. Het formaat maakt het perfect voor het serveren van menucombinaties binnenin.

  Verandert karton de smaak van voedsel?

  Deze kindermenu's zijn gemaakt van voedselveilig karton, dat gekenmerkt wordt door het feit dat het in contact kan komen met voedsel zonder de smaak of het uiterlijk ervan te veranderen. 

  Maak de verjaardagstafel van de kleintjes compleet met de Kinder Design Servetten, Kinder-Kartonnen Borden of Koude-Kartonnen Borden die gecombineerd worden met de Koude-Kartonnen Kaarthoesjes.

  Bekijk meerZie minder