Kip Bakjes

Aluminium bakjes voor gebraden kip zijn ideaal voor het serveren van dit soort voedsel en de bijgerechten. Deze containers houden de temperatuur van het voedsel op peil zodat ze perfect zijn als u een afhaalmaaltijd heeft.

Actieve filters

    Aluminium kippenbakken zijn zeer praktisch, licht en zuinig. Daarom worden ze veel gebruikt in bedrijven zoals rotisserieën, kippenwinkels en horecagelegenheden. Het aluminium in deze containers houdt de warmte zeer goed vast, waardoor de klant het product mee naar huis kan nemen en warm kan houden.

    Samen met hun bijpassende kartonnen deksel zijn deze wegwerpverpakkingen van aluminium perfect voor het vervoer van voedsel van de ene plaats naar de andere. Ze laten geen vloeistoffen of vet lekken, dus ze zijn zeer hygiënisch en er is geen gevaar voor het morsen van de inhoud. Bovendien hebben ze het praktische voordeel dat ze kunnen worden weggegooid als je ze eenmaal hebt gebruikt, waardoor je snel en efficiënt kunt schoonmaken.

    Deze aluminium kippenbakken worden niet alleen gebruikt om gebraden kip te conserveren, maar ook om warm voedsel zoals rijst of pasta en koud voedsel zoals salades te conserveren. Dus, als uw bedrijf een cateringbedrijf is of als u een afhaal- of thuisbezorgservice heeft, dan kan deze container perfect aan uw wensen voldoen.

    Bij MonoUso hebben we een grote verscheidenheid aan vormen en maten van aluminium kippenbakken, zodat u kunt kiezen voor de bak die het beste bij uw bedrijf past. Maak gebruik van de mogelijkheid om een goede service te bieden tegen een zeer betaalbare prijs!

    Bekijk meerZie minder