Koffiekopjes

In ons assortiment PS Goedkope Plastic Bekers vindt u de beste prijsaanbiedingen op de markt. Goedkope Plastic Bekers met een geweldige kwaliteit, gemaakt van PS (Polystyreen) zodat ze perfect zijn voor warme dranken en geschikt zijn voor de koelkast, omdat ze bestand zijn tegen temperaturen van -10 ºC tot 70 ºC.

Ideaal voor snelle en schone diensten, zal onze Economische Plastic Mokken exclusiviteit bieden aan klanten, omdat ze wegwerpmokken zijn, en zal hen totale onafhankelijkheid geven, omdat u uw activiteit kunt voortzetten buiten uw bar, café of restaurant, maar ze op het einde te deponeren in een recycling station, omdat onze Plastic Mokken Recycleerbaar zijn.

Actieve filters

    Onze Goedkope PS Plastic Bekers zijn perfect voor bedrijven zoals bars, cateraars of fastfooddiensten. Van MonoUso presenteren wij u een grote verscheidenheid zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opruimen na een dienst of het dekken van een apt of friends meeting. Met onze Wegwerp Plastic Bekers bent u in staat om de service te geven die uw klanten vragen tegen een zeer economische prijs.

    De hardheid en flexibiliteit van onze Goedkope Wegwerp Bekers maken ze tot een ideaal product om te genieten van warme dranken die snel en gemakkelijk worden geconsumeerd. Het zijn Goedkope Bekers met een handvat dat in alle bedrijven van de horecasector zeer veel gebruikt wordt.

    Aarzel niet en vul uw bestelling aan met onze roerwerken en koffiepaletten of onze Goedkope Plastic Lepels, beide wit, transparant en in verschillende kleuren.

    Bekijk meerZie minder