koffielepels

Koffie laten serveren zonder de lepel kan ongemakkelijk zijn. Het zijn de kleine dingen die een verschil maken. Vergeet dus niet uw bestek aan te vullen met de kleintjes in huis: het dessert en de koffielepels. Laat uw klanten zien dat u voor elk detail zorgt!

Actieve filters

  Het is heel gebruikelijk in restaurants, bars, cafetaria's en bakkerijen om snoep of koffie te serveren. Daarom is het van essentieel belang dat er koffielepels zijn, zodat klanten kunnen genieten van een uitstekend dessert of een goede koffie om hun maaltijd af te ronden.

  WAAROM ZOUDEN WE ONZE KOFFIELEPELS KOPEN?

  • Economisch.
  • Uitstekende kwaliteit-prijsverhouding.
  • Praktisch
  • Veelzijdig


  Koffielepels mogen niet ontbreken in de voorraadkast van een huis, noch in een restaurant, catering of proeverij. Het is een eenvoudige, economische en praktische manier om uw klanten een product aan te bieden dat inspireert tot hygiëne en dat u bovendien niet hoeft te reinigen omdat het een wegwerpartikel is. Allemaal voordelen!

  Deze plastic koffielepels zijn licht en stijf en zijn ook goed bestand tegen de hitte van de koffie, zodat er geen gevaar is dat ze gemakkelijk breken terwijl de klant ze gebruikt. Als u nog niet overtuigd bent, hun uitstekende kwaliteit - prijs wil.

  IJs, yoghurt, koffie, gebak... koffielepels hebben vele toepassingen. Dit zeer elementaire gebruiksvoorwerp is praktisch een must in elk hotel- en restaurantbedrijf vanwege het comfort en de goede prijs.

  Als u op zoek bent naar goedkope koffielepels bent u bij ons aan het juiste adres. Bij MonoUso hebben we een uitgebreide catalogus, zodat u de catalogus kunt kiezen die het beste bij uw bedrijf past.

  Onder de originele koffielepels vindt u houten koffielepels, met een zeer rustieke maar elegante afwerking. Als u op zoek bent naar koffielepels voor de horeca, dan zijn onze metalen kunststofmodellen wat u zoekt. Tot slot, als u op zoek bent naar een klassieke wegwerpkoffielepel, zijn onze zwart-witte modellen ideaal voor feesten en evenementen.

  Als u hele sets van koffielepels wilt kopen op onze website, bieden wij ook pakketten aan van tussen de 100 en 1000 eenheden van onze producten - kies de uwe!

  Bekijk meerZie minder